Mit gondoltok a piros/bordó rúzsról az ajkon?
Figyelt kérdés
Ha vlk jobban megnézel és látod h piros rúzzsal van kifestve a szája,nektek mi az első benyomás?Szimpla vélemény kutatás:)2013. júl. 29. 21:25
11/14 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nagyon köszi a válaszokat adtatok egy jó kis önbizalom löketet ahhoz h merjem majd hordani.Ma is gyorsan felfestettem itthon h megnézzem jó-e.És jó volt,jól áll!Szépen kiemeli a mély szemem és hajam.Tényleg köszi sziasztok:)
2013. júl. 30. 23:43
12/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, és egyetértek az előttem szólókkal! :) Nekem is van egy, még év elején vettem, de kb 3x-4x használtam eddig. Párom imádja, mások is mondták, hogy jól áll, de valamiért én még kicsit idegenkedek tőle, máson eszméletlenül tetszik, magamon még fura. Eddig rendezvényen használtam, egyszínű, letisztult, fekete outfittel. Idén télen megint divat a bordó, a piros, úgyhogy azt hiszem bátorkodom majd hétköznapokon is használni. :) De majd meglátom, inkább a nude-hoz vagyok szokva, és ugye ez elég nagy váltás! :D Ami fontos, hogy kontúrceruzát használjatok hozzá, akkor igazán szép és pontos!
14/14 anonim válasza:
A piros-narancsosak nem szépek, ellenben a bordó szép, de csak ha NEM MATT!!! Mert az ocsmány, és tényleg csak képeken mutat jól!!!! De egy selymes szaténfényű jól tud kinézni. Én barna hajú-szemű vagyok, nekem jól áll és imádom is. 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!