Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 15 éves lány piros rúzs?

15 éves lány piros rúzs?

Figyelt kérdés
ma vettem egy olyan igazi eper piros színű miss sporty (perfect colour 58) rúzst. Nem hordanám mindennap csak alkalmakra. Szerintetek túlzás az erős, piros rúzs egy fiatal lányon?

2014. márc. 9. 17:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem nagyon sminkelem magam, max. szemceruza és szempillaspirál.
2014. márc. 9. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, túlzás és vicces is.

Javaslom, hogy miután felvitted az ajkadra, satírozd el (pl fülpiszkálóval), így jóval gyengébb, de legalább természetes hatású lesz.

2014. márc. 9. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlzás.
2014. márc. 9. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Számomra minden lányon/nőn undorítóan hat az erős, piros rúzs. Igaz, ez egyéni ízlés kérdése:)
2014. márc. 9. 17:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindig tetszett, olyan '40-es évek stílusban. De köszönöm :)
2014. márc. 9. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egy 15 éves még gyerek kategória, és a gyerekeken a smink inkább vicces mint szép.
2014. márc. 9. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is gáz..egy 15 éves lányon elég röhejesen fest egy ilyen rúzs.
2014. márc. 10. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj nem akarlak megbántani, de a piros rúzs az, amihez fel kell nőni...Stílusban, és korban is...tényleg van egy bizonyos szint, amit el kell érni, ha nem akarod, hogy bohócnak nézzenek...Meg amúgy is...a piros nem mindenkihez illik, és rengeteg árnyalata van, és nem mindegy melyiket választod (személyiség, bőrtípus, stílus függő).

Egyébként nekem is meg van az a rúzs, és nagyon gyenge a tartóssága, szóval ha óvatosan áttörlöd valamivel, szerintem lejön róla annyi, hogy természetesebb árnyalatú legyen az ajkad, és úgy már esetleg hordható számodra is (vagyis elfogadottabb rajtad is)...:)

2014. márc. 10. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem az nem szempont hogy hány éves valaki, az a lényeg mennyire nézel ki érettnek. ahogy az előttem szólók is mondták fel kell nőni a piros rúzshoz mert ha kölyökképpel hordod az tényleg gáz.

habár mondom én 16 vagyok de mikor 15 voltam simán mindneki 18-nak is elnézett. (habár szerintem még idősebb korban a legcsinosabb a piros rúzs)

de ez az én véleményem :)

2014. márc. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!