Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni ezzel az iszonyú féltékenységgel s birtoklasi vággyal?
Megválaszoltál magadnak:
"Nekem vannak barátaim én is jóban vagyok masokkal, de az más, én tudom, hogy nekem az nem jelent semmit és mindig a barátnőmre gondolok.
Róla miért nem udod feltételezni?
Igazából úgy gondolom, hogy szerintem csak annyiban más, hogy őt igazán szeretem. De ez is hülyén hangzik, mert akit szeretünk azt nem birtokoljuk. Van bennem egy olyan erzes is, hogy soha nem csalna meg és nem lenne mással, de akkor se akarom, hogy mast csak kedveljen is...
Teljesen beteg.. Nekem is van olyan barátnőm, akivel minden nap beszélek és imádom mégse jelent semmi többet.
De egyszerűen az van bennem, hogy azt, hogy a másik fejében mi zajlik le nem tudhatom biztosan. Egyszer már szakítottam, nem mondtam, hogy emiatt, de úgy éreztem, hogy nyugalmat akarok és ezt nem bírom. Akkor még rosszabb volt. Azóta igyekszem valtoztatni, semmi hiszti olyan dolgokon, amiken amúgy nem kellene. De félek, hogy egyszer majd robbanok. Meg nem tudom teljesen jol érezni magam így
Most begubózol, bazártad magad a saját börtönödbe.
Arrol nem beszélve, hogy megfolytod egy idő után ezzel. Ha nem is zuditod rá, azzal hogy mafadba folytod meg fog valtozni a viselkedésed. Kontraproduktiv egy viselkedés.
Pont azt éred el ami ellen küzdeni akarsz.
Probald meg nem bezarni magad. Meg őt se.
Fogadd el hogy mást is kedvelhet. Massal is érezheti jól magát.
Magadat kell meggyőzd, a magad fejében kell rendet rakni ehhez, hogy elfogad.
Sokkal jobban fogod érezni magad. El fofsz csodalkozni a valtozason. Ezt végig jártam én is.
Köszönöm szépen a válaszokat! Igaz, hogy az elfojtas nem segít csak nem akarom bántani őt és úgy erzem, hogy ezt most csak úgy tudom, ha nem mutatom ki és ennyi.
Ami még nagyon zavar, hogy mindenhol máshol több időt tölt mint velem. Pl a munkahelyen napi 8 órát.. velem meg napi par órát. De tudom, hogy ez a normális és egy normális dolgon problemazok. Én vagyok a szerelme, ram gondol és csak ez számít. De így csak azt érem el,hogy elveszitem nem pedig azt amit szeretnek, hogy majd osszekoltozes, család stb. Tudom, hogy velem van a probléma csak az erzessel nem sikerült eddig még semmit se kezdeni
Tökre megértelek, mert nagyon hasonló cipőben járok. Én se nagyon tudom, hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel, mert még soha egy barátomnál nem voltam ilyen és lassan már azon is idegbajt kapok ha más lányokkal beszélget.
Tudatosan próbálok nem foglalkozni ezekkel. Arra már rájöttem, hogy valószínűleg attól rettegek, hogy talál nálam jobbat, fiatalabbat, szebbet. Azóta azt próbálom magamnak mondogatni, hogy én is vagyok olyan szép és engem szeret, nem őket. Ez valamelyest segít. De még nekem se sikerült teljesen leküzdeni ezt az érzést, pedig nagyon jó lenne, mert nem akarom ezzel tönkretenni a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!