Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Alapjáraton szerintem igen.. De nem a beteges változatára gondolok :) 22 L
2/7 anonim válasza:
Mindenkiben benne van, csak van aki tudja ezt kezelni.
3/7 anonim válasza:
Ahogy a 2. válaszoló írja. Szintek vannak ebben is. Sajnos sokan átlépik, és már - már (..vagy) paranoid viselkedés lesz belőle!
5/7 Igen, én vagyok! :) válasza:
A nőkben is. Szerelemnek hívják.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is mind a ket nembe benne van ...
Max annyi h etyesek betegesen azok mar
7/7 anonim válasza:
Bennem nincs birtoklási vágy!!! Nem azért mert nem szeretem vagy nem fonts az akivel épp vagyok mikor van valakim,csak ha nem tudok neki adni annyit hogy megálljon mellettem akkor tök mind 1 hogy kapálózok.Volt már szexkapcsolatom is,abban sem akartam birtokolni,pedig 1,5 évig tartott.A nőkre sokkal jellemzőbb a birtoklási vágy,amit tényleg szerelemnek hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!