Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem szereti a gyerekemet. Mit tegyek?
10 éves fiú, barátnőm 39 éves. Apuka kéthetente 1 napot elviszi.
Nyílt ellenségeskedés nincs, inkább csak a feszült csend és néha a beszólások barátnő részéről. Tudom, hogy a fiú nem szent, néha önző, féltékeny, undok és valóban nincs kapcsolódási pont közte és a barátnő között.. de jelenleg a teljes elutasítás van barátnő részéről és ahogy mondtam nem nyíltan, inkább csak indirekten.. így nem is tudom jól lereagálni.
A leírtakból úgy erzem a barátnő a hunyó.
Talán ha nem szologatnabe a gyereknek,hanem békén hagyná az segiten a dolgon. Elvégre ha beszólnak neki akkor arra visszaszólas lesz a reakció pláne egy 10évestől...aki nyilván nem igazán tudja kezelni a helyzetet.
(Lehet hogy te azt hiszed,hogy tudja de szerintem nem hemzsegnek körülőtte a leszbikus anyával rendelkező osztálytársak)
Nyilván kap is csufolást. A csajod beszologatása pedig csak olyaj a tűzre.
Te pedig állja sarkadra ilyenkor kussodle a csajt keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!