Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm nem szereti a gyereke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem szereti a gyerekemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok de a barátnőm utálja a gyerekemet. Azt gondoltam idővel jobb lesz.. de csak romlik a szitu. Mit tehetnék?
2018. okt. 21. 07:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

10 éves fiú, barátnőm 39 éves. Apuka kéthetente 1 napot elviszi.

Nyílt ellenségeskedés nincs, inkább csak a feszült csend és néha a beszólások barátnő részéről. Tudom, hogy a fiú nem szent, néha önző, féltékeny, undok és valóban nincs kapcsolódási pont közte és a barátnő között.. de jelenleg a teljes elutasítás van barátnő részéről és ahogy mondtam nem nyíltan, inkább csak indirekten.. így nem is tudom jól lereagálni.

2018. okt. 23. 14:59
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

A leírtakból úgy erzem a barátnő a hunyó.

Talán ha nem szologatnabe a gyereknek,hanem békén hagyná az segiten a dolgon. Elvégre ha beszólnak neki akkor arra visszaszólas lesz a reakció pláne egy 10évestől...aki nyilván nem igazán tudja kezelni a helyzetet.

(Lehet hogy te azt hiszed,hogy tudja de szerintem nem hemzsegnek körülőtte a leszbikus anyával rendelkező osztálytársak)

Nyilván kap is csufolást. A csajod beszologatása pedig csak olyaj a tűzre.

Te pedig állja sarkadra ilyenkor kussodle a csajt keményen.

2018. okt. 23. 18:08
 23/24 anonim ***** válasza:
Na történt valami előrelépés?
2018. okt. 30. 00:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán. Most épp mindketten visszafogják magukat, de nem gondolom, hogy ez lesz a megoldás.
2018. okt. 31. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!