Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm nem szereti a gyereke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem szereti a gyerekemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok de a barátnőm utálja a gyerekemet. Azt gondoltam idővel jobb lesz.. de csak romlik a szitu. Mit tehetnék?
2018. okt. 21. 07:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Fontos dolgokat nem írtál le! Egyedül neveld a gyermeked, vagy hétvégi apuka vagy? Hány éves a gyermeked?
2018. okt. 21. 10:46
 12/24 October15 ***** válasza:
10.: Azért a között hogy nem kötődik valakihez és hogy utálja van egy kis különbség. :) Én pl olyan 11-12 éves kor alatt hülyét kapok bármilyen emberi lénytől nagyjából 5 perc alatt de utálni attól még nem fogom. :D
2018. okt. 21. 10:47
 13/24 October15 ***** válasza:
94%
11.: Tekintettel arra, hogy leszbikus kategória.. aligha hiszem, hogy hétvégente férfivá műttetné magát. :D De hátha..:P
2018. okt. 21. 10:47
 14/24 anonim ***** válasza:
A kategória kimaradt :) így már mindjárt más..
2018. okt. 21. 10:49
 15/24 anonim ***** válasza:

#11,#13 xD

De most komolyan nem kell ezt túlkomplikálni. Megmondod neki, hogy bár szereted őt is (gondolom), de a gyerked fontosabb, és nem tudtok folyamatos feszültségben élni. Vagy megváltoztatja a hozzáállását vagy fel is út le is út. Én valami ilyesmit tennék.

2018. okt. 21. 11:12
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Az nem hangzott el, hogy milyen nemű a gyereked és mennyi idős.

Nem lehet egyszerűen féltékeny?

Vagy nem tudja feldolgozni akar koránál fogva ezt a felállást?

2018. okt. 21. 11:31
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
A gyerek hány éves? Már nem azért, de én is voltam gyerek, azért tudom, hogy a gyerekek is milyen rohadt önzőek tudnak lenni, és néha ők sem hajlanak a kompromisszumra... (sőt... ) Ha még pici akkor persze nem ő tehet róla,ezzel nem tudsz mit kezdeni, valószínűleg tényleg nem jönnek ki jól, de ha már nagyobb akkor (olyan 12 felett) akkor realizálhatná, hogy az anyja boldogsága is fontos mellette, mert oké, ha pl 12 évig csak neki éltél, DE attól még egy anya is teljes értékű ember, megérdemled hogy boldog legyél és ehhez nem kell olyan sok áldozat csak kompromisszumok és hogy elviseljék egymást.. ez olyan mint pl amikor lemondasz a rossz szokásaidról, vagy elkezdesz egészségesen élni.. egy ideig utálod azt az életmódot, de amint kezded kizárni a negatív gondolatokat erővel, egy idő után természetessé válik hogy nem gondolsz rá és el is feledkezel róla, hogy ezek a dolgok jelentettek gondot. ugyan ez a párodra is igaz. Ha szeret téged, ha mind a ketten szeretnek téged, képesek lesznek ezt az áldozatot meghozni, hogy elviseljék egymást.. csak itt ugye megint az emberi makacsság.. nem hiába van az a mondás, hogy nem akarásnak nyögés a vége... Vagy tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.. meg ilyen közhelyes f ... szágok. El kell határozni valamit és ahhoz tartani magatokat. Vagy külön váltok, vagy mindenki megembereli magát... nem csak a barátnőd, a gyereked is... Ha nagy a gyereked akkor azért, ha meg pici, akkor is lehet nevelni, ill. a kisgyerekek könnyebben állnak máshogy egy emberhez, ha észreveszik hogy ő is máshogy áll hozzájuk, bár nyilván meg benne van, hogy az elején hogy állt hozzá a barátnőd és ezen nem tudja túltenni magát.. sokmillió dolog is lehet pl a suliban nem pozitív dologként emlegették a melegséget és emiatt akaratlanul is távolságtartó, ami viszont a következő kapcsolatodba is hátrány lehet majd.. meg kell keresni a problémák gyökerét, (esetleg olyan emberrel aki ért hozzá) és onnan kezelni a problémát... mert így bármi lehet, mármint elég kevés infót írtál le nekünk, meg nem hiszem hogy a gyakorikérdéses tanácsadás bármikor ilyen esetben tényleg hasznos lehet amikor ide boldog-boldogtalan, gyerek-felnőtt ideböfögheti a válaszait, miközben lehet gőze sincsen a témához....
2018. okt. 21. 13:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem mindegy, hogy hány éves a gyereked. Ha még kicsi mondjuk ovis, akkor valamilyen szinten érthető a barátnőd. Néha az ovisok baromi idegesítőek tudnak lenni.

Viszont azt gondolom, hogy nem feltétlenül neked kell áldozatot hoznod. Ha a barátnőd szeret téged, akkor a gyereked is elkéne fogadnia. Nem azt mondom, hogy sajátjaként tekinteni rá, de legalább akkor ne mutassa ki nyíltan, hogy utálja. Illetve a gyerekednek is meglehet magyarázni főleg ha idősebb, hogy te és a barátnőd szeretitek egymást és hogy tartsa tiszteletben ezt, ne utálkozzon. És a kedvesednek is megmondhatod, hogy nagyon szereted őt, de nagyon rosszul esik neked, hogy a gyerekedet utálja és ha már ez van, akkor legalább ne mutassa ki ennyire. Próbálják meg a kedvedért elviselni egymást. Hiszen néha lehet az ember egy kicsit önző. Ha mindig mások érdekeit nézed, akkor sosem leszel boldog. Mi van ha ő életed szerelme és szakítasz vele? Nem csak az anyának kell mindig a gyereke kedvében járnia, néha a gyerek is tehet áldozatot az anyja boldogsága érdekében.

2018. okt. 21. 18:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok és gondolom, hogy a gyerekednek van apja is. Nem tudom, hogy a barátnőd veletek él-e vagy mindhárman egy fedél alatt éltek-e, de ha ennyire ki nem állhatják egymást, akkor ha mondjuk a barátnőd jön hozzád vagy te mész hozzá addig a gyereket elviheted az apjához, mamához, barátaihoz átmehet vagy ha nem rossz gyerek vagy elég idős hozzá, akkor otthon is hagyhatod.
2018. okt. 21. 18:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyereked és mennyi a barátnőd?

Közös programokat szervezni nekik? Találni valami közöset az érdeklődésükben.

2018. okt. 22. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!