Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok leszbikus nő miért nem szereti a biszexeket?
leszbikus=férfigyűlölő
biszex egy leszbikus szemében=áruló
Megjelent két pasi....
Azért nem szeretik a biszexeket, mert előítéletesek. Sok olyan biszex nővel találkoztak akik egy idő után hiányolták a férfiakat, olyanra akarta rávenni őket amit a másik fél nem akart pl. édeshármas, vagy felcsatolhatós műpénisz...
És ezek a félelmek benne vannak az emberben.
Engem is hagyott már el biszex nő mert beleszeretett egy pasiba és őt jobban szerette...
De én nem ítélek el valakit csak mert biszex. Előbb megismerem, aztán ítélkezek. Vannak árulkodó jelek hogy valaki egy ribnc-e :)
Az egy dolog hogy te csak ilyennel találkoztál de nem gondolod hogy igazságtalan ezt minden biszexre ráhúzni. Szerintem nagyon nem fer azokkal szemben akikre ez egyáltalán nem igaz.
Biszex vagyok de a hármas nekem sose férne bele egy kapcsolatba, sőt sehogy nem mennék bele. A barátnőmből nem akarok pasit csinálni, a felcsatolhatós és társai se jön be nekem, és nem is nagyon vágyok férfira a barátnőm mellett, pedig nem most jöttünk össze. Sőt el se tudom képzelni hogy valaha is vágyjak még másra a barátnőmön kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!