Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már két napja nem keres a párom, ez normális?
3 éve vagyunk együtt,távkapcsolatban,mind a ketten biszexek vagyunk.Az utóbbi időben kevesebbet tudtunk együtt lenni,amitől eleve kicsit ingerült voltam.Tegnapelőtt este telefonáltunk,és mesélt két pasasról,egyről,aki burkoltan flörtölt vele,és egyről,aki "nem tetszett neki,de nagyon jól nézett ki".Tudja,milyen féltékeny típus vagyok,és mikor látta,hogy duzzogok,még tovább ingerelt,aztán kinevetett.Nálam borult a bili,letorkolltam,és bevallom,hisztiztem is,megmondtam,hogy meg kéne tanulnia,mikor van elég a "mókából".Nem sokkal erre elbúcsúztunk,letettük a telefont.Mikor elszállt a mérgem,beláttam,hogy nem kellett volna picsogni,ezért megírtam neki,hogy sajnálom,amiért kifakadtam,és hiányzik.Másnap reggel még írtam neki egy jó reggelt üzenetet is,amit látott,és nem válaszolt rá egész álló nap.Mikor este hétkor megkérdeztem,hogy miért nem válaszolt,annyit felelt,hogy elfoglalt volt.Később telefonáltunk egyet,de azóta (azaz ma egész nap) nem írt egy árva üzenetet sem.Miért csinálja ezt?Tudom,hogy nem kellett volna hisztiznem,de nem hiszem,hogy emiatt 2 napig ignorálnia kellene,pláne,hogy bocsánatot kértem.Plusz ő volt az,aki megbántott...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!