Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Szóval idén kezdtem el egy kurzust. Már első nap feltűnt nekem ez a lány. Valamiért rögtön megfogott. Eleinte picit ellenszenves volt,de aztán vonzani kezdett. Néha beszélgetünk is,egymásra mosolygunk,egymás mellé állunk. A héten pl nem mentem be,csak egy dolgozatra és mikor bementem ő még nem volt bent. Majd mikor bejött a tanár és kérdezte,hogy ki hiányzik,egyből mondta,h én is,merthogy beteg vagyok (ezt onnan tudhatta,hogy a barátnőm mondta még hét elején,hogy nem megyek a héten betegség miatt). De maga az,hogy feltűnt neki,hogy nem vagyok bent 26 ember közül.
Ráírtam ma és beszélgettünk. Tök jófejnek tűnik és érdeklődő volt,de ahogy facen láttam van pasija.:/
Szerintetek mit tegyek,hogy tudtára adjam,hogy esetleg bejön nekem? Rólam nem tudja senki,hogy a nők is vonzanak. Lehet valami esélyem nála?
Amiket leírtál azok alapján nem lehet tudni, hogy tetszel-e neki.
2 azonos neműnek ismerkedni amúgy is picit bonyolultabb és rátesz egy lapáttal, hogy pasija is van, de hát az is lehet, hogy biszex csak most éppen pasija van szóval ez nem zárja ki, hogy esetleg a nők is érdekelhetik.
Én azt tudom javasolni, hogy puhatolózz még. Kerülj kicsit közelebb hozzá, beszélgessetek többet és ha már jó viszonyban vagytok, akkor szóba jöhetnek olyan témák is, mint a párkapcsolat és akkor meglátod, hogy tényleg szereti-e a barátját meg milyen a kapcsolatuk. Én személyszerint ráhajtanék így is, hogy kapcsolatban van, de csak akkor, ha mondjuk azt látom, hogy nem boldog, sokat veszekednek vagy a pasi szemét módon viselkedik vele stb. Plusz ha már jóban lesztek szervezhettek közös programokat is. Szóval kerülj hozzá közelebb és próbáld kitapogatni, hogy lehet-e hajlama és van-e nála esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!