Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+Mért van az hogy fiu léteemre Nőies testel megéldva ugye! Tetszek sok barátomnak! De még sem mondják hogy legyen valami akt?
Figyelt kérdés
Egy fius dolog ami történt velem és jól esett Wc-re mentem el egy vasut állomáson!Be jött véletlen lehet egy illető úr és ???Szályba tett!Le nyeltem finom is volt!Nem értem mért nem mondják ki hogy szeretkezne velem sok ember?Szűz vagyok amúgy!Hátulról!De???Nem Értem!Segítene ebben Biszexuális Úr nekem?Köszönöm!2017. nov. 5. 22:37
2/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen segítenék rajtad drága Gyermekem, de azt a keserűséges tényt kell, hogy tudtodra bocsàssam, hogy nem kivitelezhető ilyen helyesírással értelmezni a fent említett írásodat.
3/4 anonim válasza:
Csatlakoznom kell a #2-s hozzászólóhoz. Vagy megtanulsz helyesen magyarul írni, vagy mellékelsz egy értelmező szótárt az írásodhoz.
Nem mellesleg, nem minden biszex, meleg férfi szeret dugni. Még úgy se, hogy ő lógatja a cerkáját a másik fenekébe.
4/4 anonim válasza:
Nőies teste van és a wc-ben valaki megszopatta. De hátulról még szűz és segítséget kér egy biszex férfitól, gondolom abban, hogy ez változzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!