Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy jóképűtanár az iskolába akinek szerintem én is tetszek mert láttam hogy nézte a popsimat is és egyszer rá is csapott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 19:37
1/10 anonim válasza:
Szolj az igazgatonak, hogy molesztal a tanarbacsi. De szerintem kamu.
3/10 anonim válasza:
Ma divatosan ket dolgot tehetsz:
1) vagy nyiltan, negyszemkozt kozlod vele hogy szeretned ha kinyalna
Vagy
2) feljelented
4/10 Orsy070 válasza:
hat az hogy egy tanar nezi allitog a popsid az nem feltetlenul jelent barmit is ha meg racsapp az sem feltetlenul jelnt valamit . azt gondolod hogy akarna valamit?? privalba valaszolhatsz.
5/10 anonim válasza:
Ma divatosan ket dolgot tehetsz:
3) vagy közlöd vele, hogy feljelented, ha nem nyal ki
6/10 anonim válasza:
5: en a 3. vagyok, de te jobb vagy. ;-)
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak túl sokat látsz ebbe. Gondolom a tanár fiatal, és így még helyes is, de a munkáját veszélyeztetné (sőt a karrierjét ha ebből ügy lesz) azzal ha lenne köztetek valami. Ha még is úgy érzed, hogy olyan jeleket küldd akkor próbáld meg ezt így vagy úgy lekommunikálni felé, hogy mit akarsz. De nagyon titokban kellene tartani az egészet, így leinkább csak az érettségi után esélyes, hogy lesz köztetek valami. A mi iskolánkban is van egy fiatal tanár, és a nyáron egy olyan lánnyal láttam kézenfogva aki tavaly ballagott el. Valószínűleg már előtte is lehetett köztük valami, csak okosan megvárták amíg a lány nem lesz az iskola tanulója.
8/10 anonim válasza:
kérd meg, hogy korrepetáljon nyelvtanból! :P
9/10 anonim válasza:
Mivel úgy írtad, hogy te is tetszel neki, gondolom, ő is neked. Akkor már csak az a kérdés: hány éves vagy?
10/10 anonim válasza:
El kell döntened, hogy te is akarsz -e tőle valamit, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!