Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 18 éves akarok maradni, hogy tetszek mindig a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Manapság mindenkinek a tinik jönnek be és olyan rossz, hogy évek múlva akkor már nekem se lesz esélyem az olyanoknál akiknel most van.2018. aug. 16. 10:44
1/12 anonim válasza:
Mert azt hiszed csak egy 18 éves csaj lehet szexi.
2/12 anonim válasza:
A napokban egy srác 60-70 éves nőt akart, szóval nyugi! Nőként mindig lesz irántad érdeklődés. Még akkor is, ha nem tudsz helyesen írni (tetsszek).
3/12 anonim válasza:
Kérdésedben benne a válasz: azért akarsz 18 maradni, hogy tetszél a pasiknak.
Vagy most arra vársz, hogy megnyugtassanak, nem csak a 18 évesek jönnek be a férfiaknak? Akkor: nem csak a 18 évesek jönnek be a férfiaknak.
Szívesen.
4/12 anonim válasza:
Inkább azon törd magad hogy mindig adj magadra és formás maradj. De hidd el ha nőiesedsz az csak az előnyödre fog válni
5/12 anonim válasza:
Neked nagyon hülye gondolkodásod van
6/12 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy nem ragadsz le ebben a korban egy gimis szerelmed mellett, hanem maximálisan megéled a női vonzerod csúcsát jelentő éveket. Ugy, hogy legyen mire visszaemlekezned.
Amúgy nincs akkorra baj, van még pár jo eved:)
7/12 anonim válasza:
Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy mennyivel vonzóbbnak érzem magam most 25 évesen, mint régebben. A külsőm nem sokat változott...persze kifinomultabb a stílusom például öltözködésben, nem festetem már a hajam, rájöttem mi az ami természetesen szép bennem és ezeket hangsúlyozom. Azt hiszem most érzem igazán nőnek magam. Sokkal jobb mint 18 évesen. Szóval szerintem nem kell ezen keseregni. És egyáltalán nem igaz, hogy csak a tinik kellenek...a NŐk kellenek.
9/12 anonim válasza:
Egyetértek hogy sok embernek tetszik a tini csaj... de elárulom neked, hogy a nők 25 és 40 év között vannak a toppon, azokra buknak a legtöbben. Úgyhogy ne szomorkodj.
10/12 anonim válasza:
Képzeld, 35 éves vagyok, és soha még ennyire nem voltam “kelendő” a pasik körében.
18 évesen csak pattanásos kiskamaszok vagy vén kujonok akartak megdugni.
Most megkaphatok szinte bárkit.
Ne akarj 18 éves maradni. Szerintem az a leggázabb élet szakasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!