Az egész hátamat szőr borítja és ez engem zavar. Minden napjaimat meg nehezíti nem akarok havonta gyantáztatni. Van ez a lézeres szőrtelenítés szerintetek az a férfiaknak is 100% eltünteti végleg vagy csak a nőknél válhat be?
Egy linket is csatoltam hogy lássátok miről beszélek.
Vagy esetleg valaki mesélne aki vett már rész ilyen kezelésbe.
Válaszokat előre is köszönök tényleg sokat segítenétek ezzel.
Voltam jópár lézerkezelésen, nem szőr hanem tetkó eltávolítása miatt.
Arra készülj, hogy egyrészt nem olcsó, másrészt borzasztó fájdalmas. A sokadik alkalom után már valamennyire hozzá lehet szokni, de azért az ember úgy átgondolja az életét, miközben lézerezik.
Szerintem hatékony, ha a tetkómat nézem, úgy gondolom a szőrnél sem lesz ez másként.
Csak azért bátorkodtam írni, mert ahova járok, ott szőrt is távolítanak el, épp az asszisztenssel beszélgettünk róla 1 hete, a legutolsó kezelés alkalmával, mert neki is végeztek ott ilyen beavatkozást.
De hát akkor várjuk a többi véleményt, nekem mindegy. Hali
ismertem egy fájdalomtűrő volt idegenlégióst, akinek baromi szőrös volt a háta..elment ilyen lézeres kezelésre, de valamiért eljött, és azóta az anyja borotválja..
nem mertem megkérdezni, miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!