Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Számodra nem illúzióromboló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra nem illúzióromboló, ha a kiszemeltednek pocsék a helyesírása?

Figyelt kérdés
Mennyire számít ez?

2018. szept. 6. 07:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Azért leszbikus kategória, mert a kérdező leszbikusok válaszára kíváncsi.

Igen, illúzióromboló, sokat elmond az emberről. Az is ha nem vette a fáradságot hogy utánanézzen,megtanuljon helyesen írni , és az is ha amúgy tud, de nem érdekli, hogy milyen írást,"munkát" ad ki a keze alól. Igényes ember figyel erre.

L/L

2018. szept. 6. 18:10
 22/31 A kérdező kommentje:

Ha betegség miatt van, az más tészta, olyan esetben megérti az ember. Azt nem belevéve értettem.

Egyébként azt a kérdést, ahol a vessző játssza a kulcsszerepet, nem én írtam ki tegnap! :D

2018. szept. 6. 18:21
 23/31 anonim ***** válasza:
És neked ez mennyire számít kérdező?
2018. szept. 6. 18:46
 24/31 A kérdező kommentje:
Számít azért... Jó, nyilván én se vagyok egy helyesírási bajnok, apróbb elírások stb. beleférnek, de a szedett-vetett írás, amiben ordítanak a hibák és minden második szó a szemem kiszúrja ilyen szempontból, az elég lehangoló szerintem. Mindenesetre vannak ennél fontosabb tényezők és az esetek többségében nem hiszem, hogy ez szokott szakító ok lenni :D
2018. szept. 6. 19:02
 25/31 anonim ***** válasza:
Nekem is illúzióromboló.
2018. szept. 6. 19:16
 26/31 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk szakító ok nem is lehetne, a kizáró ok a megfelelőbb kifejezés, amit páran írtatok! Na mindegy :D
2018. szept. 6. 19:17
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen dilemmám. Szerintem, ha felmerül a kérdés, akkor probléma. Én nagyon allergiás vagyok, ha valaki nem ír helyesen. Volt párom, akinek borzalmas volt a helyesírása. Magamat hibáztattam, hogy mennyire kritikus vagyok, bal-bal. Sok tépelődés után mégis kapcsolat lett a dologból. Aztán véget ért. Nem véletlenül nem írt helyesen. Az írás valamennyire az ember személyiségének a lenyomata. Előbb-utóbb kiütközik, ha az illető ennyire nem intelligens, vagy igénytelen, vagy "laza". Ha neked ez fontos, (nekem is az) akkor felejtsd el őt.
2018. szept. 6. 23:34
 28/31 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés volt, de köszönöm az észrevételeid, utolsó! :)
2018. szept. 7. 05:50
 29/31 anonim ***** válasza:
75%

Szörnyű, szégyellni való hogy milyen és mennyi buta , trehàny ember van.

Ráadásul oda írja hogy , bocsi telefonról vagyok.

2018. szept. 7. 07:05
 30/31 anonim ***** válasza:
de.. nagyon gáz a kiábrándító helyesírás, és itt nem az egy-egy betű elgépeléséről van szó (ilyen bármelyikünkkel előfordulhat), de ha egyből lejön, hogy nem bír helyesen írni, az nagyon kiábrándító, illúzióromboló...
2018. szept. 7. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!