Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Számodra nem illúzióromboló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra nem illúzióromboló, ha a kiszemeltednek pocsék a helyesírása?

Figyelt kérdés
Mennyire számít ez?

2018. szept. 6. 07:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nagyon sok a mentális betegségben szenvedő, önbizalomhiányos egyén, illetve a kommunikációs szokások is igencsak megváltoztak az elmúlt korokhoz képest. Ez viszont már egy másik téma, ami újabb kérdéseket vetne fel... Szóval jobban járunk, ha a helyesírásnál maradunk! :)
2018. szept. 6. 10:08
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon felidegesít. Ha én képes voltam megtanulni helyesen írni,akkor ugyanezt elvárom a másiktól is. Az előttem válaszolókkal egyetértek abban,hogy sajnos hamar kimerül a beszélgetés. Ha tudunk beszélni 2-3 napig majdnem egész nap,akkor az már naaaaagyon jó. Nem elég szerintem az,hogy állandóan csak az egyik fél dobjon fel témákat. Az éjszakába nyúló beszélgetéseket én is nagyon szeretem,de sajnos már kevés olyan van,akivel lehet.

Szeretek ismerkedni,beszélgetni,ha van rá megfelelő partner.:)

19L

2018. szept. 6. 11:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kizáró ok! Lehet korral is jár :D

Persze, előfordul, hogy elüt egy két karaktert, nem is erről van szó. De hogy lehetne azzal egy hosszasat, jóízűt beszélgetni, aki nem tud össze rakni egy értelmes mondatot helyesen és minden mondatában azt kell bogarászni, hogy mit is akart mondani?

28/N/L

2018. szept. 6. 12:00
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez nem illúzióromboló, hanem egyenesen kizáró ok.

Nem azért írom, hogy a helytelenül írókat megbántsam vele, de addig sem hagyom eljutni a dolgot az ilyen emberrel, hogy a "kiszemeltem" legyen.

2018. szept. 6. 12:59
 15/31 anonim ***** válasza:
38%
Ez miért leszbikusság kategória? Mindegy, válaszolok rá: grammar nazi vagyok valamilyen szinten...mikor az igekötős igéket nem tudja helyesen, vagy leírja a muszáj-t ly-nal... ez annyira kiábrándító! Ha egy buliban megismert lánnyal később írni kezdünk..hiaba is volt köztünk pl. csók...ezzel könnyedén le tudnak rázni 😂
2018. szept. 6. 13:25
 16/31 anonim ***** válasza:

Illúzió romboló és igen elég kizáró ok.

Pl ban,ben helyett folyamat ba,be az elég idegesítő.

19bi

2018. szept. 6. 14:16
 17/31 anonim ***** válasza:

Az is elég illúzióromboló tud lenni ha valaki a tegnapi vesszőrakási dolgait emlegeti még ma is. Elrontottad a vesszőt, semmi nincs abban, ennyire azért ne foglalkozz vele. Személyiség is kell, nem csak nyelvtan.

De hogy válaszoljak is, szerintem is elég mérvadó.

2018. szept. 6. 14:34
 18/31 anonim ***** válasza:

Tényleg, mi köze ennek a nemi hovatartozáshoz?

Én válaszoltam az előbb, de nem olvastam el a járulék-szavakat.

Ámbár lehet valaki hetero, homo vagy bi, a helytelen írásmód - hacsak nem egy VALÓDI, és nem mondvacsinált vagy kifogásként használt betegségről van szó -, mindig visszataszító.

Nekem olyan, mint amikor valaki sáros csizmával fekszik bele egy tiszta ágyba.

2018. szept. 6. 15:16
 19/31 anonim ***** válasza:
Engem csak az idegesít,amikor nem tudják az ly meg j közötti különbséget!!!
2018. szept. 6. 17:26
 20/31 anonim ***** válasza:
Az azért számit,hogy ez egy betegség miatt van,vagy azért mert analfabéta.
2018. szept. 6. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!