Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra nem illúzióromboló, ha a kiszemeltednek pocsék a helyesírása?
Engem nagyon felidegesít. Ha én képes voltam megtanulni helyesen írni,akkor ugyanezt elvárom a másiktól is. Az előttem válaszolókkal egyetértek abban,hogy sajnos hamar kimerül a beszélgetés. Ha tudunk beszélni 2-3 napig majdnem egész nap,akkor az már naaaaagyon jó. Nem elég szerintem az,hogy állandóan csak az egyik fél dobjon fel témákat. Az éjszakába nyúló beszélgetéseket én is nagyon szeretem,de sajnos már kevés olyan van,akivel lehet.
Szeretek ismerkedni,beszélgetni,ha van rá megfelelő partner.:)
19L
Nálam kizáró ok! Lehet korral is jár :D
Persze, előfordul, hogy elüt egy két karaktert, nem is erről van szó. De hogy lehetne azzal egy hosszasat, jóízűt beszélgetni, aki nem tud össze rakni egy értelmes mondatot helyesen és minden mondatában azt kell bogarászni, hogy mit is akart mondani?
28/N/L
Nálam ez nem illúzióromboló, hanem egyenesen kizáró ok.
Nem azért írom, hogy a helytelenül írókat megbántsam vele, de addig sem hagyom eljutni a dolgot az ilyen emberrel, hogy a "kiszemeltem" legyen.
Illúzió romboló és igen elég kizáró ok.
Pl ban,ben helyett folyamat ba,be az elég idegesítő.
19bi
Az is elég illúzióromboló tud lenni ha valaki a tegnapi vesszőrakási dolgait emlegeti még ma is. Elrontottad a vesszőt, semmi nincs abban, ennyire azért ne foglalkozz vele. Személyiség is kell, nem csak nyelvtan.
De hogy válaszoljak is, szerintem is elég mérvadó.
Tényleg, mi köze ennek a nemi hovatartozáshoz?
Én válaszoltam az előbb, de nem olvastam el a járulék-szavakat.
Ámbár lehet valaki hetero, homo vagy bi, a helytelen írásmód - hacsak nem egy VALÓDI, és nem mondvacsinált vagy kifogásként használt betegségről van szó -, mindig visszataszító.
Nekem olyan, mint amikor valaki sáros csizmával fekszik bele egy tiszta ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!