Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit tennètek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennètek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a kolèganőm,de nem merek felè közeledni! Egy irodában dolgozunk ès amikor meglátom,ahogy reggel besètál csinosan,kosztümben,akkor elvesztem az eszem! Legszívesebben odamennèk,ès megcsókólnám... Szoktunk beszélgetni, de ezt nem merem neki felhozni! Ti elmondanátok?

2018. aug. 26. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%

Lapítanék mint a szr a gazban. Mindig ezt olvasom: "oda mennék megcsókolnám ? kapnál egy akkorát hogy a fal adná a másikat aszem.

Miért mondanád már el, tudod egyáltalán hogy kicsoda micsoda ? lehet 3 gyereke van, férje és undorodik a lucskosoktól.

2018. aug. 26. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Ha hetero akkor semmit,mer taszítja egy másik nő szexuálisan.Ha így van akkor jobb ha békén hagyod,mert harag lesz belőle.
2018. aug. 26. 09:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy szingli ès nincsen gyereke! Az ètkezőben szoktam őt nèzni,egyszer-kètszer egymásra nèztünk,de semmi több! Eddig...
2018. aug. 26. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
Szegény, most még hiszi jó cimborák lesztek, neked meg már máson jár az eszed, ejnye, ejnye.
2018. aug. 26. 09:24
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Keress alkalmat és hívd el valahová. Ha valami kaját szeretnél, kérdezd meg lenne-e kedve elmenni veled kipróbálni a helyet, mert még nem ettél olyat és gondoltad megkérdezed. Vagy akár egy laza iszogatás. Oldódik az ember, könnyebben beszélgetünk úgy.

Lényeg hogy ne ronts rá, tényleg ki tudja hogy áll ehhez a dologhoz. Viszont ha értelmes felnőtt, akkor baj nem lehet úgy sem. Drukkolok!

2018. aug. 26. 09:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves #5..Igyekszem!
2018. aug. 26. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Ezzel a sok felkialtojellel felszolitasz vagy felkialtasz minden mondatod utan?
2018. aug. 26. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nyomatékosít...
2018. aug. 26. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

Ja bocsi, igy mar indokolt minden mondat utan odairni!!!

Nem tudtam!!

Bocsanat!!!!4!!

2018. aug. 26. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Vennék egy helyesírási szótárt és tanulmányoznám.

"koléganőm"

2018. aug. 26. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!