Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti mit tennétek ha rátok mászna a lány barátnőtök?
Van egy barátnőm és nagyon kívánom őt ,sokszor van,hogy egymás előtt öltözünk,és olyankor legszivesebben rá vetném magam.. Nagy mellei vannak,jó alakja..
Egyébként a férfiakat is szeretem de nagyon kipróbálnám vele.. Szerintetek hogyan kezdeményezzek? (Pasik Légyszi ne irkáljatok üzenetben perverz kérdéseket,mert úgysem válaszolok..)
Erősen gondolkodom rajta hogy vajon te tényleg nő vagy-e...Ezzel a stílussal hogy "Nagy mellei vannak, jó alakja"....
De válaszolok.
Ne mássz rá. Puhatold ki hogy ő mit gondol a leszbikusokról, hogyan érez irántad, de persze kérdésekkel, ne támadd le mint egy vadállat...
"Nagy mellei vannak,jó alakja"
Igem, minden lány erre megy,ezt veszi észre először😫
Az ok, hogy le írtad, te mit szeretnél....Mit lehet tudni a másik lányról? Ő kiket szeret, kikhez vonzódik? Van e valakije? Te bejössz e neki?! Stb stb ..
Igy könnyebb lenne választ adni!
Egy normális nő nem a mellméret alapján mondja azt egy másik nőről hogy az nőies-e.
Én is lányos vagyok és a lányos lányok tetszenek. De ez nem azt jelenti hogy "húú de jó csöcsei vannak akkor már csak nőies lehet"...-.-
Hanem hogy figyel-e az öltözködésére, a hajára, a körmeire, a bőrére, a járására, az ülésére, a gesztusaira.
Számomra attól vonzó külsőleg egy nő, hogy tudja mi áll jól neki, az alakjához illően öltözködik. A ruhái szépen ki vannak vasalva, természetesen tiszták és jó illatúak. A haja és a körmei ápoltak, látszik hogy jár fodrászhoz és körmöshöz. A bőre puha, nincsenek pattanásai, nem zsíros a bőre, odafigyel az arctisztításra. Kecsesen jár, ringatja a csípőjét, nem ribisen, csak nőiesen. Egyenes háttal ül, keresztbe tett lábakkal, mint egy úrihölgy. Tetszik mikor egy nő csavargatja a haját, beleharap az ajkaiba, csábítóan néz rád. Nem beszél ocsmányul, pláne nem mond ilyeneket hogy "Nagy mellei vannak" és hogy ezért jön be neki...
Számomra ettől nőies egy nő.
Kedves utolsó válaszoló!
Egyem a szíved, hogy te mennyit filmet nézhetsz! Amit itt te szépen levázoltál, az nem egy nőies nőnek felel meg, hanem egy tökéletes nőnek, amilyet se én és se te nem fogunk találni, soha a büdös életben... Egyenes háttal ül és keresztbe tett lábakkal?? Jó oké, meglehet, de ha ez megvan akkor mondjuk nem ápoltak a körmei, vagy a bőre...stb stb sorolhatnám reggelig. Azért jót nevettem rajtad, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!