Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok/Nők! Ti mit tennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ti mit tennétek ha rátok mászna a lány barátnőtök?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm és nagyon kívánom őt ,sokszor van,hogy egymás előtt öltözünk,és olyankor legszivesebben rá vetném magam.. Nagy mellei vannak,jó alakja..

Egyébként a férfiakat is szeretem de nagyon kipróbálnám vele.. Szerintetek hogyan kezdeményezzek? (Pasik Légyszi ne irkáljatok üzenetben perverz kérdéseket,mert úgysem válaszolok..)

2018. aug. 9. 13:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

8-as vagyok:

Nem kell szó szerint venni hogy mindig üljön keresztbe tett lábakkal, egyenes háttal... :)

Én csak leírtam mitől nőies egy nő. Mert rohadtul nem attól hogy hatalmas csöcsei vannak.

2018. aug. 9. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
#11, neked az igényes öltözködés,másnak a jó testi adottság a fontos.Nem tudom,kinek képzeled magad,hogy megmondd,ki számít normális nőnek,de a te kritériumaid pont olyan felszínesek,mint a kérdezőé.Körmöshöz jár,hagyjuk már...Egy leszbikus is eldöntheti,milyen alakú nőt tart szexuálisan vonzónak.
2018. aug. 9. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Hadd döntse már el mindenki, hogy kinek mi a fontos egy partnerben. Még a lassan 70 éves nagymamám is jár manikűrre és géllakja van. Nem hinném, hogy tetszene. Nem bántom a nagyimat, félreértés ne essék. Illetve itt szexről van szó, nem kapcsolatról. :)
2018. aug. 9. 15:54
 14/16 A kérdező kommentje:

Aki ketelkedett annak megnyugtatom a kicsi szivet..no vagyok.:) 18 eves.

Es a noi melleket nagyon vonzonak talalom ha nagyok.. ez van. Nem tudom mi a szrt kell ezen vitatkozni. Idiota sok ember..:/

Kerdez valamit az ember es egybol ez van.:D

2018. aug. 9. 19:01
 15/16 MaryRead ***** válasza:
45%

Kedves 8as!

Nagyon köszönöm, hogy akkor ezek szerint nem számítok nőnek!

Bár ha olyannak kell lennie egy nőnek ahogy azt te leírtad nem is akarok az lenni.

Üdv,

Egy butch leszbikus

2018. aug. 9. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom hogy ha jártok együtt valahova pl.: bulizni isztok együtt könnyű ott bármilyen helyzetben közeledni...
2018. szept. 2. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!