Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon csinos szép nőies barátnőm aki kb egy hete szét ment a barátjával és azóta én vigasztalgatom. Sokkal nyitottabb lett most még több mindent oszt meg velem mint eddig és bevallotta hogy ez már a sokadik eset hogy csalódott a férfiakban és hogy szeretné nővel is kipróbálni. Hát hirtelen nem is tudtam mit mondjak rá mert a szemébe én is heteronak vallom magam de közben belül izgat a p**ci, a szép kerek mellek és a popsi.Hogyan adjam tudtára hogy én szivesen kipróbálnám vele?
18/L
2018. jún. 14. 06:52
1/3 anonim válasza:
Csókold meg egy adott helyzetben
2/3 anonim válasza:
Emlèkszel,amikor megemlítetted,hogy szeretnèd nővel is kipróbàlni?
Engem is foglalkozat egy idelye a gondokat....
Valahogy így adda a tudtàra.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is csókold meg, hogyha ilyesmikről beszélgettek mostanában lesz rá megfelelő alkalom. Így biztos kiderülne hogy benne lenne-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!