Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szociális fóbiából leszbikusként hogyan lehet kitörni?
Én is szociális fóbiás vagyok, megspékelve egy csipetnyi depresszióval. Azt nem tudom, hogyan lehet ebből kitörni, írtóra megnehezíti az ember mindennapjait, nemhogy a párkeresést... De gondolj arra, hogy neked egyszer már sikerült megtalálnod azt a valakit, aki elfogad olyannak, amilyen vagy és akivel megértettétek egymást. Tehát ha egyszer sikerült, e logika alapján miért ne sikerülhetne még egyszer? :)
Egyébként meg azt tanácsolnám, próbálj ne így viszonyulni magadhoz, hogy jajj, én szociális fóbiás vagyok, mert így az ember csak megbélyegzi magát és bebeszéli, hogy ő ilyen meg olyan és ezt mások is kiszúrják. Mindenkinek megvan a maga keresztje, ettől még ugyanolyan értékes vagy, mint bárki más, csak ebben eltérsz az átlagtól, na és? Lehet valakit épp ez fogja majd meg benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!