Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusként mi a véleményed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusként mi a véleményed a biszexekről?

Figyelt kérdés
2018. aug. 16. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne hiszem ,hogy értem a kérdés lényegét.
2018. aug. 16. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
A saját életemben nincs helye az ő életmódjuknak, kapcsolati szinten egyáltalán nem tudnám tolerálni őket.De amúgy nem ítélem el őket, felőlem mindenki azt csinál amit akar.
2018. aug. 16. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Annyiszor volt már ez a kérdés és mindig ostoba vita meg sértegetés lesz a vége.

Van akit egyáltalán nem zavar. Van akit nagyon. Nekik vagy volt már valamilyen rossz tapasztalata biszexekkel, vagy egyszerűen nagyon tartózkodik olyantól akinek férfihoz is volt már köze. Vagy félnek a sztereotípiáktól hogy egy biszex lány biztos megbántja őket, jobban vonzódik a pasikhoz, a lányok csak kaland nekik vagy később hármasozni akarnának stb. Megértem ezeket az aggodalmakat, én biszex vagyok de bennem is merültek már fel ilyenek, amikor szintén biszex lánnyal randiztam. De ettől függetlenül szerintem hülyeség akárki felett is ismeretlenül ítélkezni emiatt. Vagyis ha kapcsolatra nem jönne össze valaki bi lánnyal valami miatt az mindenkinek szíve joga, de amikor egy leszbikus csak azért utálkozik, ítélkezik valaki felett mert biszex, úgy hogy ezenkívül semmit nem tud róla, azt nem tudom mire vélni.

2018. aug. 16. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Melyikről? 😉
2018. aug. 16. 11:38
 5/7 anonim válasza:
94%
Nincs bajom velük.
2018. aug. 16. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Én egyáltalán nem veszem figyelembe ezt egy embernél :D

18/L/L

2018. aug. 16. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Az exem is biszex, semmi probléma nem volt, szétmentünk de nem emiatt.

Ha engem szeret, akkor tök mindegy, hogy potenciálisan még kit szerethetne. (Ha olyan hogy megcsal, akkor édesboldogkurwaminegy hogy kivel teszi, nem érdekel kivel volt előttem, stb.) Az a fontos hogy most mi van, nem az hogy mi lenne ha vagy mi volt tegnap.

A szexualitása büszkén vállalását meg támogatom, mert sajnos aki biszex az gyakran vagy melegnek vagy heterónak tűnik, attól függően kivel van, szóval a láthatóság fontos.

2018. aug. 16. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!