Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként édeshármas egy nővel és egy férfivel?
Figyelt kérdés
Noha leszbikus vagyok, és nem vonzódom a férfiakhoz egyáltalán, élvezem a behatolást. Egy jó barátom felajánlotta hogy csatlakozzak hozzájuk, mert a barátnője ki akarná próbálni nővel, ő meg nem hagyná hogy más férfi érjen a barátnőjéhez.
Mit gondoltok? Valakinek hasonló tapasztalata?
2018. aug. 6. 15:42
1/16 anonim válasza:
Volt ilyen, bár én bi vagyok. Nagyon jó volt :) 25N
2/16 anonim válasza:
Nem vagy leszbikus, vagy biszex ribi vagy gerinctelen,kielégületlen pasi vagy.
3/16 anonim válasza:
Biszexként az ilyen lehet jó tapasztalat, de leszbikusként valaki olyannal intim helyzetbe kerülni, akihez nem vonzódsz szexuálisan? Nem hiszem, hogy megérné, pláne ilyen kísérletezgető nők miatt.
4/16 anonim válasza:
Az a tapasztalatom,hogy az ilyeneket ki kéne állítani a sarokra mint te és legalább keresnéd nekem a pénzt.
5/16 anonim válasza:
Én mondjuk biszex vagyok, nem leszbikus, de voltam már hasonló helyzetben. Annyi különbséggel, hogy nekem a lány volt a barátnőm, a harmadik fél meg persze az ő barátja. Nálunk jól működött a dolog, de az fontos mindenképpen, hogy előtte azért rögzítsétek, ki mit csinálhat. Persze a srác a barátnőjével mindent, meg ti, lányok is nyilván kipróbáltok mindent egymás között, szóval főleg az a kérdés, hogy te meddig mehetsz el a sráccal. Lehet rendesen behatolás is akár, vagy mondjuk csak orálisan elégíted ki...
6/16 anonim válasza:
Amúgy nem tudom, hogy a pasik miért hiszik, hogy lehet bárminemű észrevételük/kommentjük a nők (- pláne a leszbikusok!!!!) szexuális életéről :D
Egy ilyennel akarsz te lefeküdni, kérdező? Alaposan mosakodj meg utána...
7/16 anonim válasza:
Meg csináltass HIV-tesztet,de neked már úgyis mindegy,már nem vagy nő senki szemében.
8/16 anonim válasza:
Ezt egy hímsoviniszta gyökér írta ki,aki nincs tisztában a leszbikus szó jelentésével.
9/16 anonim válasza:
Egy leszbikus ilyet nem ír. Sőt ilyet nő nem ír. El ne higgyétek hogy ez nem pasi.
10/16 anonim válasza:
Jó nagy bunkók vagytok, mit ne mondjak!!
Kérdező,ha ez a vágyad,próbáld csak ki nyugodt szívvel. Üdv
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!