Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusként édeshármas egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusként édeshármas egy nővel és egy férfivel?

Figyelt kérdés

Noha leszbikus vagyok, és nem vonzódom a férfiakhoz egyáltalán, élvezem a behatolást. Egy jó barátom felajánlotta hogy csatlakozzak hozzájuk, mert a barátnője ki akarná próbálni nővel, ő meg nem hagyná hogy más férfi érjen a barátnőjéhez.

Mit gondoltok? Valakinek hasonló tapasztalata?

2018. aug. 6. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért lennénk bunkók? Szerinted aki nem vonzódik a férfiakhoz belemenne abba hogy hármasozzon egy pasival? Aki nem vonzódni hozzájuk azt kényszeríteni nem tudod nem hogy még ez legyen a vágya.
2018. aug. 6. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán elgondolkozik rajta,akkor valamilyen szinten csiklandozza a fantáziáját. Nem hinném hogy kényszerből menne.

Nem kell egyből kiállítani az utcasarokra.

Ha neked meg nem inged, ne vedd

2018. aug. 6. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:
De épp ez a lényeg hogy nem gondolkodik el ilyenen valaki aki leszbikus. Tudod mit jelent a szó? Annyira látszik a leírásból hogy egy pasi találta ki ezt. Nem itélek én el attól senkit ha hármasozik se attól ha megkérdőjelezi a szexualitását de ez nem az a szituáció ez egy kamu.
2018. aug. 6. 23:38
 14/16 anonim ***** válasza:
9%

azért vannak itt kommentek.. sztem csak irigyek 😃ha nekem meg barátnőmnek lenne ilyenben része, hm fincsi lenne, írtad, hogy a behatolást élvezed, akkor meg hajrá lehet kísérletezni, a lány kényeztet előrről, a srác meg végzi a „fizikai munkát” biztos érdekes lehet. kíváncsi lennék egy beszámolóra, milyen érzelmekkel járt a dolog.

F32 (bi)

2018. aug. 7. 01:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy másik pasi írta te agyhalott. De tudod mit remélem privátban leírja neked a szaftos részleteket a pasikkal hempergő "leszbikus" aztán kiveritek egymásra. Attól hogy élvezi a behatolást még nem fogja megdugatmi magát olyannal akihez szexuálisan nem vonzódik. Ez pont egy olyan dolog ami egy az egyben csak egy férfi agyában létezik, pont ti gondolkodtok így a leszbikusokról, ezért hitted el te is ezt a kamut.
2018. aug. 7. 07:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért nem törölték még ezt a provokatív kamukérdést??
2018. aug. 7. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!