Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként édeshármas egy nővel és egy férfivel?
Noha leszbikus vagyok, és nem vonzódom a férfiakhoz egyáltalán, élvezem a behatolást. Egy jó barátom felajánlotta hogy csatlakozzak hozzájuk, mert a barátnője ki akarná próbálni nővel, ő meg nem hagyná hogy más férfi érjen a barátnőjéhez.
Mit gondoltok? Valakinek hasonló tapasztalata?
Ha egyáltalán elgondolkozik rajta,akkor valamilyen szinten csiklandozza a fantáziáját. Nem hinném hogy kényszerből menne.
Nem kell egyből kiállítani az utcasarokra.
Ha neked meg nem inged, ne vedd
azért vannak itt kommentek.. sztem csak irigyek 😃ha nekem meg barátnőmnek lenne ilyenben része, hm fincsi lenne, írtad, hogy a behatolást élvezed, akkor meg hajrá lehet kísérletezni, a lány kényeztet előrről, a srác meg végzi a „fizikai munkát” biztos érdekes lehet. kíváncsi lennék egy beszámolóra, milyen érzelmekkel járt a dolog.
F32 (bi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!