Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tenyleg annyira rossz lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg annyira rossz lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon regota szeretnek egy baratsag extrakkal kapcsolatot lannyal. Csak en vagyok igy vele?

Masnak volt mar ilyen?

2018. aug. 18. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A filmekben , a neten és a könyvekben ez tök menő és csak a jó oldalát ábrzolják. A valóság màr nem ilyen idilli.

Nem tartana sokáig az a "barátság", egyik többet kezdene érezni, jönnének a viták,a féltékenység. Vagy épp azért lennének viták mert egyik sem érez semmit és csak a saját igényeire,kielégülésére figyel mindkettő.Tudom,te nem olyan vagy,neked a partnered az első,de egy érzelmek nélküli,hideg színjáték hamar felőrölne és olyan lennél. Ott vannak a nembibetegségek. Ha valakivel találkoznál aki érdekel,egyrészt csökkenének az esélyeid,mivel kalansornak tartana ha megtudná,hogy barátság extrázol.Ha nem mondanád el neki, később megtudná és kidobna mert hazudtál neki. De az is lehet hogy az extrás barátod bosszúból, mert abbahagyod a "barátságotokat" kiteregetné a szennyest az új barátnődnek.Ha más miatt szakítanátok akkor is tönkre teheti a hirneved . Tapasztalni fogod hogy érzelmek nélkül nem olyan jó a szex,márcsak azért sem amit írtam, mert előbb-utóbb elhidegültök és önzők lesztek,ami nem a legromantikusabb és izgatóbb dolog. ..Szal,gondold meg.

2018. aug. 18. 23:04
 2/4 A kérdező kommentje:
En nem akarok komolyabb kapcsolatot csak testi, kozos beszelgetesekkel.
2018. aug. 18. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog,hogy te mit akarsz,mit tervezel el, de vagy a testi rész nem fog működni, a lelki,beszélgetős rész.
2018. aug. 19. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen barátság extrákkal kapcsolat.

Heteronak tartottam magam, mindaddig!

19 voltam mikor egy barátnőmmel buliban voltunk. Kicsit sokat ittunk és ahogy táncoltunk, egyre jobban egymáshoz simultunk. Az arcunk is, pedig én ki nem állhatom ha belemásznak az intim szférámba.

Olyan közel volt a szája az enyémhez, hogy szinte vonzott magához. Éreztem, muszáj megcsókolnom. Vártam, hogy ellökjön magától, hogy ez milyen undorító meg ilyenek. Mindig eféle véleménnyel volt az ilyesmiről.

De meglepetésemre viszonozta.

Gyorsan elhúztunk onnan, alig értünk fel hozzánk, annyira kívántuk egymást.

Ééés azon az estén kezdődött a mi kis titkos szexkapcsolatunk.

Nem érdekelt a családja, a környezete, a problémái, semmi. Ahogy őt sem az enyémek.Nem beszélgettünk, nem volt már meg a régi barátságunk sem.

Ha talákoztunk egyszerűen nem bírtunk magunkkal. Komolyan. Velem még ilyen nem történt azelőtt és azóta sem.

Csak a szex kellett, az valami fenomenális volt vele.

Nem tudom mitől, de 100000000x többet kaptam és adtam, mint bármelyik pasimtól/nak.

Felejthetetlen 1,5 év volt, mikor mindketten egyszerre éreztük, abba kell hagyni.

Azóta nem vagyunk se barátok, se barátok extrával. Neki is van állandó stabil kapcsolata, nekem is. Ha véletlenül talákozunk, összemosolygunk, de ennyi.

Szerintem nem rossz dolog, sőt!

De mindketten szinglik voltunk. Nem mentem volna bele ha nekem, vagy neki van valakije. Fontos, hogy vigyázzunk egymásra, ez kettőnk ügye, ne sértsünk vele 3. vagy 4. személyt...

Nyílván kommunikálhattunk volna többet, de nekem elég volt a tudat, hogy nincs csávója. És élvezi velem.

Ennyi :D

2018. aug. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!