Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kevés szép leszbikus nő van?
#12 senkit nem akartam lejáratni
Mi volt abban a lejáratás hogy le irtam hogy nekem nem tetszenek a fiús lányok? Semmi sertot nem irtam
Nem vagyok férfi. Igen teszek azért hogy nőies kulsom legyen
Ezért is várom el hogy a barátnőm is olyan legyen
Ebben sem tudom mi a sértő
Miért kell egyből a semmin felkapni a vizet és túltolni a dolgot?
És meg én vagyok a szánalom azért mert le irtam NEKEM mi az ideálom
Az meg tény hogy sokkal több a fiús lány mint a noies leszbikus
Mindekinek más az ideálja. Lehet másnak a fiusabb lányok az ideálja nekem nem
Semmi alazot nem irtam , örülnek neki ha nem találnal meg ilyen hülyeségekkel köszönöm
Sziasztok!
Én egy nőies lány vagyok és szívesen ismerkednék, ha úgy van írjatok nyugodtan! :)
27/L
Hát nem tudom, itt az előttem szólók válaszai alapján...
Nekem eddig mindig lányos kinézetű barátnőim voltak.
Nyílván kinek mi a lányos, nőies.
Nekem a hosszú/hosszabb haj és a "nem férfias" öltözet már lányosnak számít.
Ehhez ha jön egy alap smink, finom (nem erős) parfüm, magassarkú, szoknya, körömlakk ilyesmik, nagyot dob afelé, hogy odalépjek ismerkedni.
Nem a külső a lényeg, de ezt látja meg először az ember.
Ezek után, a beszédéből sokminden kivehető. Egy igényes ember (szerintem) odafigyel a beszédére, artikulál, szemébe néz a beszédpartnernek.
Köhögéskor a kezét a szája elé teszi, orrfújáskor elfordul.
(sajnos nem egyértelmű, sokaknál)
Visszafogott, könnyed, trágár szavaktól mentes. (normálisan is vissza lehet utasítani valaki közeledését, nem bántva ezzel meg)
Már 95%-ban bejön. A maradék 5-ben,természetesen neki is be kell jöjjek, illetve egy csónakban kell eveznünk (enélkül elég nehéz lenne)
Szóval lehet külsőre szép, ha belül egy alpári nagy tuskó.
Társkeresőkben nem hiszek. Mindig személyesen, élőben ismerkedek, nem érhet meglepetés.
Persze kaptam is visszautasítást nem egyszer. De mentem tovább, vagy ha nagyon tetszett harcoltam érte.
De mindig lányos lányokkal kezdtem. A fiúsak túl fiúsak nekem.
Olyan 7-8-cal volt már dolgom az évek alatt, nem olyan mint 4 levelű lóherét találni, higgyétek el!
Jelenleg is egy gyönyörű lánnyal élek együtt, immáron 3-ik éve.
Csakis a saját nevemben beszélek :)
🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!