Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kevés szép leszbikus nő van?
Szerintem igen... nem szertem a fiusabb kinézetű nőket és belőlük több van
Ha fiús kinézet kene nekem akkor maradnék a férfiaknál
Remelem egyszer találok olyan nőt aki szép vékony nőies
N24
sztem sok van de nem tudni róluk.
24l
Nekem fontos az hogy noies legyen . Ne legyen rövid fiús haja
Adjon magara. Vékony legyen (nekem ez fontos mert a vékony nők az esetem)természetesen én is vékony vagyok
Nem muszáj hogy sminklejen , öltözete azért ne legyen olyan mint egy férfié
Ilyen nőt oylan nehéz találni sajnos .. nagyon kevés van
Nem egy férfi hasonmast szereznek női verzióban
#7 ha nem jön be nekem a külseje akkor igen , mégis akkor hogy legyek vele együtt szexuálisan ha nem jön be nekem ahogy kinéz
Hazudjam neki azt hogy huu de az esetem vagy ? Azt nem fogom
Nem tudok együtt lenni egy fiús kinézetű nővel nem tehetek róla nem tud úgy beindítani
Nem a külső a legfontosabb persze a belső is számít
De azért külső is és ha úgy nem jön be nem fog működni a szex sem és a kapcsolat sem
A kérdés eredetileg arra vonatkozott, hogy vajon kevés szép leszbikus nő van-e. Az, hogy valaki kevésbé "szép", nem egyenlő azzal, hogy teljesen pasisan néz ki.
Nyilván lehet valaki a világ legszerethetőbb embere, ha egyszer sehogyse jön be és nem tudnám vele elképzelni magam, de attól még az esély szerintem mindenkinek jár, hogy megismerjék és azután döntsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!