Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok értelmes, igazán szép és nőies nőt? További lent.
Én is hasonlóan érzem ezt.:) sokszor jártam úgy,hogy megtetszett valaki,igazán nőies volt és kiderült...hetero..
Szerelmes is vagyok már jópár éve egy nagyon nőies,gyönyörű,bájos hetero nőbe. Nem tudom elengedni. Egyszerűen nem megy. Valamivel megfogott,s azóta rabja vagyok. S ami a legrosszabb,hogy nagyon jó a kapcsolatunk,de pasija van. Én pedig szenvedek. De nem taliztam még olyan leszbikus vagy biszex nőies nővel,aki levett volna annyira a lábamról,mint ez a hetero nő.
Azért láttam már kivételeket.
Keresni kell.
2-es válaszoló
Igazán? Lehet akkor nem egészen erős a lánc rajtuk, mert szeretnek időnként félre táncolni más nőkkel. :)
Többieknek pedig annyi, hogy én már teljesen tanácstalan vagyok és hülyének érzem magam. :/
Nekem írhattok. Elég nöies vagyok. Legtöbben nehezen hiszik el, hogy nem vagyok hetero.
Csak komoly kapcsolatot keresek.
19|L
Portia de Rossi, Ellen Page,Sarah Paulson,Cara Delevigne,Kristen Stewart szépek és nőiesek, mégis szrnak a pasikra,elmélet megdöntve.
Keresni kell,bárhol találhatsz.Erre pont nem a meleg bulik a legjobb helyek, személyes ismerettségekre törekedj. Én úgy ismertem meg a barátnőmet,hogy feltettem valamit a Vaterára, ő pedig vette:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!