Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hány éves kortól ciki/fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki/fura szerintetek szűznek lenni? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

2018. aug. 15. 15:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
3%

Sosem ciki szűznek lenni.

és ha nem volt nemi kapcsolatod a saját nemeddel, akkor adj magadnak még egy kis időt, mert ez egy komoly, sorsodat érintő döntés.

Mint sok egyéb, a homoszexuális életmód távolabb visz Istentől, aki pedig nagyon szeret Téged és célja, hogy Téged is megmentsen. Isten szeretete olyan mély, amit senki és semmi nem tudna utánozni az életedben.

Még mielőtt elkezdenéd a leszbikus életmódot, kérd a Jóisten segítségét, hogy jó döntést tudj hozni.

Drukkolok!

2018. aug. 19. 01:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusmárja 11-es :D

Ezt a fszságot hagyd meg a "vallás" kategóriába!

Én a helyedben nem nevettetném ki magam, de te tudod....:D

2018. aug. 19. 01:38
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

11-es, most írnék valamit, amit hallottam a Comedy Centralon, de inkább nem írom :DD

2018. aug. 19. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen volt először barátnőm és sajnos vele vesztettem el. Életem legfélelmetesebb 1 éve volt ráadásul nem szerettem.

Most egy olyan lánnyal vagyok együtt akit imádok.

17L

2018. aug. 19. 11:46
 15/16 Erdei Márton Zsolt ***** válasza:
0%

Úr Isten 10 es. Nem voltál 33 évesen még nővel? Akkor valamit irtó rosszul csinálsz!!!!

Ha nem vagy szép gyerek de a dumád vagy a kisugárzásod megvsn símán jönnének. Nekem feleségem és gyerekem vsn 33 évesen. Kb 25 nővel voltam, ami szerintem nem sok, pláne, hogy már 17 éves voltam mikor elvesztettem. De 33 évesen szűznek lenni.....siralmad. aszexuális vagy, vagy homofób?

2018. aug. 20. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Legalább a kategóriát néznéd, mielött nekiállsz osztani az észt...
2018. aug. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!