Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hány éves kortól ciki/fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki/fura szerintetek szűznek lenni? (leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

2018. aug. 15. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Én 30 évesen veszettem el egy 5 évvel fiatalabb nővel akivel már 4. éve együtt vagyok. Szerelem volt az elejétől és nagyon imádom a mai napig. Én sosem görcsöltem rá erre a szüzesség elvesztése dologra. Inkább veszítse el az ember későn, a legmegfelelőbb emberrel. Nekem ez a véleményem.
2018. aug. 15. 16:15
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan kor amiben ciki szűznek lenni, csak olyan van, amiben amiben azt hiszik hogy ciki.
2018. aug. 15. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha ciki, ha nem, én még az vagyok. De nem érzem úgy, hogy ezzel kevesebb lennék másoknál, inkább az van bennem, hogy vágyom már egy kapcsolatra, egy társra, aki mellett önmagam lehetek, akivel megvan a kölcsönös bizalom. És ha lelkileg is egy síkra kerülünk, akkor majd megtörténik, aminek meg kell történnie. :)
2018. aug. 15. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Én is ugyanúgy vagyok mint az előző :D

18/L

2018. aug. 15. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

Ja bocsi, a korom lemaradt, 23 vagyok. Bár nem értem, miért kellett lepontozni...

4-es voltam.

2018. aug. 15. 20:09
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem ciki szűznek lenni, egyáltalán.

Sokkal jobb élmény olyannal, akiben tényleg meg tudsz bìzni és őszintén szeret és a közös felfedezésetek, élményetek lesz.

Ha valaki annak érzi az a saját hülyesége.

2018. aug. 16. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

A melegek és leszbikusok kb 5-10 évvel később érnek átlagban.

Ha csak az arányokat nézed, partnert találni nehezebb mint a heteróknak. Én nem aggódnék..

2018. aug. 16. 18:14
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

#7: "A melegek és leszbikusok kb 5-10 évvel később érnek átlagban."

Ezt hol olvastad? Vagy milyen tanulmányban írtak erről? Érdekelne, csak azért kérdezem.

2018. aug. 16. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
17%

Jó nagy baromságot írsz 7-es...

Meg milyen értelemben mondod?

Nekem már 8 évesen volt cicim, és 10 évesen jött meg a menstruációm, ilyen szempontból korán érő típus vagyok.

Szerelmes 14 évesen lettem először egy lányba, és 16 évesen feküdtünk le először.

Semmilyen értelemben nem mondanám magamat későn érő típusnak.

És nem ismerek olyan leszbikus nőt aki 5-10 évvel később ért volna, tehát mittudomén 18 évesen lett volna menstruációja és 25 évesen vesztette volna el a szüzességét...

2018. aug. 16. 19:01
 10/16 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, hidd el, ez a téma huszonéves kor után már értelmét veszti :) Abban az életkorban, amikor tombolnak a hormonok, ez kb. központi kérdés az ember életében.

Én 33 vagyok és nem voltam még nővel.

2018. aug. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!