Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan udvaroljak egy leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak egy leszbikus nőnek?

Figyelt kérdés
Csak formális munkahelyi kapcsolat van köztünk. Rólam mindenki azt gondolja, hogy heteró vagyok. Milyen jeleket küldjek beszélgetés közben pl?
2018. aug. 7. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Próbáld egyértelműen a tudtára adni, miközben úgy teszel, mintha nem lakarnád szándékosan. Pl. mosolyogj rá sokat, nézd sokat, amikor visszanéz rád, "kislányos zavarodban" hajtsd le a fejed, de nézz rá picit kacéran, stb.

Én így szoktam a tudtára a dni a kiszemeltemnek.:)

2018. aug. 7. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Az egyik csaj úgy adta a tudtomra,hogy tetszem neki,hogy állandóan olyanokat mondott,hogy "irigylem azt,aki a párod lesz",vagy ha valaki csapta a szelet akkor ilyesmit mondott,hogy "jó ízlése van",közös dolgokat akart velem csinálni,s volt,hogy gond nélkül kimondta,hogy "ha én is tetszenék neked, összejönnék veled.." és soook ehhez hasonlót. De ő nem félt kimondan..:))

Én általában úgy mutatom ki,hogy apró ajándékokkal lepem meg a kiszemeltem,a kedvében járok,olyan programot szervezek amit szeret csinálni,"véletlenül" megjelenek ott ahol ő van,merthogy "engem is érdekel ez a dolog":)) gyakran megérintem,kinyitom neki az ajtót,segítek a cipekedésben vagy bármiben amiben segítségre szorul,ha tudom,hogy mire vágyik,azt megpróbálom teljesíteni,megvalósítani (és eddig többnyire sikerült mindig)..sokat mosolygok rá,hosszabb ideig nézek a szemébe..ilyesmi:)

2018. aug. 7. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
45%

"Szia,hogy vagy?Hogy a megy a munka? Igen,örülök neki?Nagyon jó veled beszélgetni,nincs kedved holnap velem ebédelni?"...

(Az ebédnél):

" Hogy van a család?Mi a hobbid? Igen,azt én is szeretem?...

(15 perccel később)

"Olyan kedves,vicces, érdekes nő vagy, meg fogott a személyiséged. Szeretnék holnap találkozni veled, meghívhatlak vacsorázni, tudok egy jó kis helyet a belvárosban?"

(1 perccel később)

1.

"Igen? Ennek örülök" (puszi-puszi és elköszönl

2.

"Nem?Értem, kár,mert szerettelek volna jobban megismerni,de legyen ahogy akarod".(puszi-puszi és távozik).

Ha 1.LEHETŐSÉG állt fenn:

(15-20 perccel a vacsora kezdete után.)

(A kezed a kezére siklik)

" Az első találkozásunk óta érdekelsz"

(1 perccel később)

"Te is így érzel? Akkor próbáljuk meg"

(A szád az övéhez közelít,ha nem húzza el a fejét lágyan megcsókolod, ha elhúzza te is visszahúzódol és azt mondod :"Ne haragudj").

Vagy:

"Nem?Félreértetted?Sajnálom,azt hittem,hogy kedvelsz,de megértelek.Azért a vacsorát még fogyasztjuk el,jó?".

2018. aug. 8. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!