Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak egy leszbikus nőnek?
Próbáld egyértelműen a tudtára adni, miközben úgy teszel, mintha nem lakarnád szándékosan. Pl. mosolyogj rá sokat, nézd sokat, amikor visszanéz rád, "kislányos zavarodban" hajtsd le a fejed, de nézz rá picit kacéran, stb.
Én így szoktam a tudtára a dni a kiszemeltemnek.:)
Az egyik csaj úgy adta a tudtomra,hogy tetszem neki,hogy állandóan olyanokat mondott,hogy "irigylem azt,aki a párod lesz",vagy ha valaki csapta a szelet akkor ilyesmit mondott,hogy "jó ízlése van",közös dolgokat akart velem csinálni,s volt,hogy gond nélkül kimondta,hogy "ha én is tetszenék neked, összejönnék veled.." és soook ehhez hasonlót. De ő nem félt kimondan..:))
Én általában úgy mutatom ki,hogy apró ajándékokkal lepem meg a kiszemeltem,a kedvében járok,olyan programot szervezek amit szeret csinálni,"véletlenül" megjelenek ott ahol ő van,merthogy "engem is érdekel ez a dolog":)) gyakran megérintem,kinyitom neki az ajtót,segítek a cipekedésben vagy bármiben amiben segítségre szorul,ha tudom,hogy mire vágyik,azt megpróbálom teljesíteni,megvalósítani (és eddig többnyire sikerült mindig)..sokat mosolygok rá,hosszabb ideig nézek a szemébe..ilyesmi:)
"Szia,hogy vagy?Hogy a megy a munka? Igen,örülök neki?Nagyon jó veled beszélgetni,nincs kedved holnap velem ebédelni?"...
(Az ebédnél):
" Hogy van a család?Mi a hobbid? Igen,azt én is szeretem?...
(15 perccel később)
"Olyan kedves,vicces, érdekes nő vagy, meg fogott a személyiséged. Szeretnék holnap találkozni veled, meghívhatlak vacsorázni, tudok egy jó kis helyet a belvárosban?"
(1 perccel később)
1.
"Igen? Ennek örülök" (puszi-puszi és elköszönl
2.
"Nem?Értem, kár,mert szerettelek volna jobban megismerni,de legyen ahogy akarod".(puszi-puszi és távozik).
Ha 1.LEHETŐSÉG állt fenn:
(15-20 perccel a vacsora kezdete után.)
(A kezed a kezére siklik)
" Az első találkozásunk óta érdekelsz"
(1 perccel később)
"Te is így érzel? Akkor próbáljuk meg"
(A szád az övéhez közelít,ha nem húzza el a fejét lágyan megcsókolod, ha elhúzza te is visszahúzódol és azt mondod :"Ne haragudj").
Vagy:
"Nem?Félreértetted?Sajnálom,azt hittem,hogy kedvelsz,de megértelek.Azért a vacsorát még fogyasztjuk el,jó?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!