Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy csábítsak el egy nőt, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítsak el egy nőt, ha nem tudom, hogy mennyire vonzódik a saját neméhez?

Figyelt kérdés

Van egy nő, évek óta ismerem, annyit tudok, hogy volt már kisebb viszonya nőkkel... Sokáig nem beszéltünk, de most újra (messze is lakunk kissé egymástól) és megbeszéltük, hogy a hétvégén eljön , aztán egyik este iszogatunk stb stb... Nekem nagyon szimpatikus, vonzó, szép...de nem tudom, hogy ő is így gondolod e rólam..

Megkérdezni, csak úgy szimplán nem szeretném. Mivel utalhatnék rá, hogy én szeretnék tőle valamit? Vagy esetleg miből vehetném észre , hogy ő szeretne valamit? Tapasztalt nőktől kérdezném, aki(k)nek volt már része hasonlóban.:)

Kötekedő, unatkozó emberek, kérem kíméljenek. Hálásan köszönöm.

2018. aug. 7. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

Tegyél apró gesztusokat

Kis simogatás, kis érintés intimebb helyen.

Fogod látni, mit reagál.

2018. aug. 7. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyél figyelmes,gyakran érintsd meg,mosolyogj rá,nézz a szemébe..figyeld,hogy reagál.esetleg miután ittatok picit mond neki,hogy irigy vagy arra,aki vele lesz..elmondhatod esetleg azt is,hogy nagyon szépnek,vonzónak találod..szerintem ezekből tudni fogja,hogy szeretnél valamit..s ha nem riad vissza,akkor szabad az út.:)
2018. aug. 7. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
"Simogatás intimebb helyeken". Ha valaki,aki nem a párom,intimebb helyeken simogatna pofán vágnám. Akkor is ha bejön,mivel ez bunkóság és tiszteletlenség a másik felé. Amúgy de, szimplán meg is mondhatod neki, hogy mit érzel iránta, ahogy kultúrált emberekhez illik, nem nyúlkálni kell,mint a majmok a ketrecből😫
2018. aug. 8. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!