Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adjak a barátnőmnek, ami nem túl feltűnő, de saját kezűleg elkészíthető?
Születésnapja lesz. A szülei nem tudják, hogy leszbikus, ezért nem szeretnék olyasmit adni neki, amit ha meglátnak a szobájában, akkor lebukhat.
Ő egy fiúsabb lány, tehát a rózsaszín cuki lányos dolgok nem igazán jöhetnek szóba. Gondoltam arra, hogy papírból készítek egy szelet tortát és abban elrejtek valami apróságot, de nincs ötletem, hogy mit.
A másik, amire gondoltam, az egy 2019-es naptár, mert ennek hasznát is venné. Készítenék hozzá egy egyedi borítót, meg hozzá illő idézeteket írnék 1-1 lapra. Viszont nem tudom, hogy ha egy teljesen egyszerű naptárt veszek alapnak, akkor az oldalait hogyan teszem egyedivé. Nyomtatni túl drága lenne.
Nektek van valami ötletetek? Láttam, hogy volt nemrég egy hasonló szülinapos kérdés, de nem jutottam előrébb.
Sokszor nekem is bajos az ajándék kitalálása. Mi az ami egyedi,különleges,mint Ő?:)
Én ilyenkor olyasmiken gondolkodom amit Ő szeret. Általában több ajándékkal lepem meg,de már hónapokkal előtte gondolkozom a tökéletes ajándékokon.:))
Mivel tudom,hogy imádja a kávét,ezért vettem neki egy nagy faliórát,amin azt írja,hogy "Az én vércsoportom a kávé",nagyon vagányul megvolt csinálva. Készítettem Neki naptárt a saját macskájáról,akit imád. Mikor elutazott,meg nem volt otthon,lefotóztam a macskáját. Kb 3000 képet csináltam,amiből 12őt felhasználtam:)) nagyon örült neki,megmosolyogtatta. Mivel imádja az előadásokat,szeret színházba járni,ez ilyen alap dolog volt nálam. Pl megvettem 2 db éves színházbérletet. Próbáltam mindig személyes dolgokat adni,csinálni Neki. Legutóbb egy szép (mondjuk márkás) karórát vettem Neki,egy ezüst fülbevalót,a kedvenc drágakövével,egy hordozható töltőt,mert állandóan lemerül a telója,egy telefontartót az autójába,egy vicces rendszámtáblát,amire az egyik kedvenc mondatunkat írattam rá,ami mindig megmosolyogtatta és sajátkezüleg készítettem egy virágdobozt és gitárral elénekeltem Neki a boldog szülinapot dalt.:) Azelőtt egy nyaklámcot vettem neki. Ajándékozás közben próbálok arra figyelni,hogy olyasmit adjak Neki,amire vagy épp szüksége van,vagy tudom,hogy szereti,vagy megmosolyogtatja. Eddig minden ötletem bevált,de ez csak egy pár volt amiket ide leírtam. Esetleg süss neki egy tortát,vagy ahogy mondta már az előttem válaszoló,egy közös kép vagy akár több közös nagyobb keretben. Nem tudom hány évesek vagytok,de pl olyanról is hallottam és szerintem aranyos,hogy színes kis cetlikre írsz olyan dolgokat,hogy pl "szeretem benned azt,hogy.." vagy "köszönöm neked azt,hogy...", "felnézek rád,mert..." és ezeket beledobni egy nagyobb borkánba (lehet kapni áruházakban,nagyon vagányakat). Én ilyet nem csináltam,mert a párom 40 éves. De amúgy aranyosnak tartom. Nagyon személyes és cuki.:) vagy ugyanilyen jó lehet egy közös élmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!