Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Mit lehet azért tenni, hogy valaki belénk szeressen?
Ez "eleve elrendeltetett" úgymond hogy én, vagy valaki más most xy-ba beleszeret vagy nem? Vagy hogy van ez szerintetek?
Ha én szerelmes vagyok valakibe, de ő belém nem, akkor szerintetek mennyi az esélye, hogy valaha is az lesz? Mi az a ,,minden tőlünk telhető"( amit meg kéne tennünk ez érdekében, hogy bekövetkezzen)?
Egy biszex lány
Eloszor is ismerni kell.
Ha ismered, tudod mire vagyik. Azt kell neki megadni. Ha nem tudod megadni, akkor targytalan.
Tetszik a kérdésed!
Hogy mi van elrendelve, azt később tudod meg, nagyon később! :D
He te szerelmes vagy X-be, lehet X is szerelmes beléd. Ha nem mondja, tudatja, attól még lehetséges. Itt a felvállaláson múlik, a bevalláson.Tedd meg, amit jónak gondolsz, de ne ess túlzásba. Nem mindenki cselekszik, dönt az érzései szerint. Így hiába teszel bármit, ha Ő nem vállalja magát.
Sok sok beszélgetés komoly dolgokról, családról, barátoktól, múltról, jövőről, tervekről, célokról, bolondozás, nevetgélés, és meglátjátok hogy mennyi a közös, mennyire tudod átérezni a helyzetét, ő mennyire a tiédet. Utána csak hagyni kell hogy menjen minden magától, és úgyis adódik valami olyan pillanat ami kicsit intim, kicsit romantikus, amitől ha vannak olyan ferde hajlamai, úgyis zavarba jön ami látszik. Akkor tudhatod hogy van-e esélyed. Ha nem látsz rajta semmit, abszolút mindenből a baráti oldalát hozza ki a dolgoknak, akkor úgy nem sok esélyed van.
Én egyébként a távolság tartásommal voltam vonzó a páromnak, ugyhogy én is "becsapós" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!