Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki ebbe bele menne? Vagy túl sokat akarok? Hogy adjam ezt elő? Bővebben lent.
Szóval, nem voltam még lánnyal hetero vagyok van kapcsolatom igaz hogy haldolik... Én egy állandó kapcsolatot nem tudok elképzelni nővel... Egy olyan kapcsolatról álmodozom évek óta ami "több mint barátság" szóval megismerkedünk, jóba vagyunk kvázi baratnők de ha igényem van vagy neki, akkor hadd smároljam le csak ugy ha szeretném hadd nyuljak be neki vagy ő nekem vagy csak simán fogdosni csókolni... de ugyan akkor haverok is vagyunk hülyéskedünk szórakozunk stb... Lehet hülyének nézz most sok mindenki hogy Úristen ilyet hogy képzelek, 14-15 éves koromtól fontoltam hogy kiírjam ide és rá kérdezzek ha ismerkedek egy bi vagy lezbikus lánnyal ezt hogy mondjam el? Volt hogy elején a közepébe vágtam tiltott azonnal:D Nagyon rosszul érzem magam amiatt hogy még nem voltam lánnyal olyan mintha valamit meg vonnának tőlem ezaz érzés pedig egyre erősebb:(
19/L
Legelőszőr is attól, hogy 6 éve vagytok együtt és félsz kilépni a kapcsolatból... légy bátor, hidd el tudom miről beszélek, sőt ha akarod mesélhetek is privátba egy elég érdekes storyt, amiből talán tudnál szedni valami hasznosat.
de ha semmiképp nem szeretnél szakítani talán az a legtisztább, ha elmondod a barátodnak mit is szeretnél. a barátom speciel nem bánja, ha közben barátnőm is lenne. de csak gondold végig az egészet, remélem jól alakulnak majd a dolgaid. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!