Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, lányok ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Nem mindegyik oldal megbizhato sajnos.2018. júl. 6. 22:20
13/19 anonim válasza:
most kezdtem el neten ismerkedni inkább kevesebb mint több sikerrel. eddig tinderen, okcupidon és itt próbálnék, de sok biztatót nem mesélhetek még. egyébként 22/L
14/19 anonim válasza:
nekem is írhattok, ha szeretnétek
23L
18/19 anonim válasza:
Ez most nem lesz túl népszerű vélemény, de én nem vagyok híve a netes ismerkedésnek. (Pedig már több netről indult randin, “kapcsolaton” túl vagyok.)
Nekem az egész valahogy olyan mondvacsináltnak tűnik és a végén teljesen más személy az illető, mint ahogy elképzeltem. (Nem feltétlen negatív irányban, de más.) Az élő ismerkedés számomra sokkal izgalmasabb, hogy “meghódítsam” az adott személyt. Persze azzal is lehet koppanni, de én jobban élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!