Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs kijelentve, hogy randizunk, akkor miből tudhatom, hogy az mégis randi és nem csak egy baráti tali?
Hát, nekem konkrétan minden bajom van, ha tudom, hogy találkozni fogok vele és hamarabb érek oda a megbeszélt helyre mint ő. Remegek, görcsben van a gyomrom, és amint ott terem, szerintem az arcomra van írva, hogy hirtelen azt sem tudom, mit mondjak vagy csináljak. Néha ő is ilyen, csak ő hamara kitalálja, hogy mit tegyen és jól leplezi a zavartságát.
Sokszor egymáshoz érünk véletlen, ilyenkor nem reagálunk különösebben sehogy. Már bocsánatot sem kérünk (max néha reflexből mondjuk). Eléggé közel megyünk egymáshoz, úgyhogy még keressük (?) is az alkalmat, hogy minél többször érjünk egymáshoz.
Ezek szerint Te nem barátságot vársz tőle... Legyél egy picit magabiztosabb és a megfelelő pillanatban nézz mélyen a szemébe. Ha úgy érzed, csókold meg.
Már többször találkoztatok, ha ő is többet akar tőled, akkor legrosszabb esetben azt fogja mondani, hogy ez neki túl gyors, vagy még korai. Akkor viszont már tudod, hogy mi a helyzet.
Ha viszont teljesen elzárkózik, akkor is tudni fogod... Onnantól Rád van bízva, hogy igényt tartasz e csak a barátságára, esetleg tovább próbálkozol.
De tudod róla biztosan, hogy leszbikus? Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!