Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha nincs kijelentve, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kijelentve, hogy randizunk, akkor miből tudhatom, hogy az mégis randi és nem csak egy baráti tali?

Figyelt kérdés
Egyikünk sem az a fajta ember, aki ajtóstul rontana a házba. Van bármi, amiből esetleg sejthetném, hogy randizunk és nem csak barátokként töltjük együtt az időt?
2018. jún. 30. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a gesztusokból látszik. Külső szemlélődő is így tudja megmondani, és ti is egymásról. Teszem azt rámarkolsz a fenekére, finoman de határozottan. Akkor ha hülyéskedésnek fogja fel, akkor haveri, ha nem szól semmit, vagy egyenesen pozitív a visszajelzése, máris ott a válasz.
2018. jún. 30. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a testbeszédből, a történésekből. Megfogja a kezed, megsimogatja -e a vállad, abból, hogyan néz rád. Egy randi elején kicsit mindenki izgul, van akin látszik, van akin nem, viszont egy baráti összejövetel inkább lazább hangulatú.
2018. jún. 30. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát, nekem konkrétan minden bajom van, ha tudom, hogy találkozni fogok vele és hamarabb érek oda a megbeszélt helyre mint ő. Remegek, görcsben van a gyomrom, és amint ott terem, szerintem az arcomra van írva, hogy hirtelen azt sem tudom, mit mondjak vagy csináljak. Néha ő is ilyen, csak ő hamara kitalálja, hogy mit tegyen és jól leplezi a zavartságát.

Sokszor egymáshoz érünk véletlen, ilyenkor nem reagálunk különösebben sehogy. Már bocsánatot sem kérünk (max néha reflexből mondjuk). Eléggé közel megyünk egymáshoz, úgyhogy még keressük (?) is az alkalmat, hogy minél többször érjünk egymáshoz.

2018. jún. 30. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem megválaszoltad a kérdésed. Ebből szerintem látszik, hogy többet akartok. Az hogy ki pontosan hogyan definiálja a randit az az ő dolga..
2018. jún. 30. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Ezek szerint Te nem barátságot vársz tőle... Legyél egy picit magabiztosabb és a megfelelő pillanatban nézz mélyen a szemébe. Ha úgy érzed, csókold meg.

Már többször találkoztatok, ha ő is többet akar tőled, akkor legrosszabb esetben azt fogja mondani, hogy ez neki túl gyors, vagy még korai. Akkor viszont már tudod, hogy mi a helyzet.

Ha viszont teljesen elzárkózik, akkor is tudni fogod... Onnantól Rád van bízva, hogy igényt tartasz e csak a barátságára, esetleg tovább próbálkozol.

De tudod róla biztosan, hogy leszbikus? Hány évesek vagytok?

2018. júl. 1. 07:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, mindketten a nőkhöz vonzódunk. 25 évesek vagyunk
2018. júl. 1. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Őszintén kérdező, már vagy a 3. kérdést teszed fel, úgyse fogjuk tudni, hogy ő mire gondol, hiába írod ki még többször. Legyél bátor és kérdezd meg, hányadán álltok, akar-e ő többet. Nem fogunk tudni neked ebben már újat mondani.
2018. júl. 1. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy kérdést tettem fel eddig, ezt. Ha más is hasonló problémával küzd, arról nem tehetek.
2018. júl. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!