Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Egy éjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Egy éjszakásnál mit engedtek meg?

Figyelt kérdés

Mi az ami bele fér és mi az ami nem?

Egy éjszakás parnernél is szívesen vagytok "oda lent"? Vagy akkor csak kéz játszik?

Légyszíves kort írjatok a véleményetekhez.

2018. jún. 27. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem megyek bele egyéjszakásba mert nem tudnék úgy kielégíteni egy lányt hogy nincsenek érzelmeim iránta. Ha meg vannak, akkor mindent "engedek" hiszen boldoggá akarom tenni.

21/N

2018. jún. 27. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Mindent.
2018. jún. 27. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Semmit igénytelen dolognak tartom, mert egyrészt bárki lehet attól függetlenül amit mond, lehet igazából prosti vagy gyerekgyilkos, lehet hetente csak 2-szer fürdik, lehet ma még nem mosta meg a kezét egy wc használat után sem,vagy HIV-es de még egy herpeszt sem szívesen szednék össze. Arról már nem is beszélve hogy a személyiség nekem sokkal fontosabb és olyannal nem tudnék együttlenni akinek ellenszenves a személyisége.És egyéjszakakor csak annyit tudok róla amennyit megmutat,de 1-2 ór!ig ki ne tudna szerepet játszani,lehet hogy minden egyes szava hazugság. Olyan 95% hogy egyéjszakázáskor olyannal akad össze az ember akit ha közelebbről megismerne,szóba sem állna vele. Mondjuk sokaknak nem számítanak ezek a dolgok,csak az illető külseje, de nekem ez is mind-mind szempont.

Másrészt pedig egy vadidegennel,akit pár órája ismersz gyakorlatilag élvezhetetlen a szex. Én pl.eleve nehezen izgulnék fel egy random testre, amihez nem fűznek érzelmek, és maga a szex sem olyan érzelmekkel mint nélkülük. Azonkívül a másik nem tudja hogy mit,hogyan szeretek,és tudom hogy ő mit,hogyan szeret. Nem tudja hogyan kell hozzámérni,hogy felizguljak,nem tud rólam semmit. Egy kapcsolatban pedig ismerjük a másik igényeit,mivel szeretjük,érzékeljük minden rezdülését, meg tudjuk "fejteni "a visszajelzéseit. Még az első alkalom is fényévekkel minőségibb kapcsolatban, mivel előttw kialakult egy érzelmi szál,nagyjából felmértük a másik igényeit és persze mivel hetek,hónapok óta ismerkedünk gördülékeny a kommunikáció szex közben is. Egy ideggen nem lehet rendesen kommunikálni,mivel lehet addigre a nevére sem emlékszel pontosan az izgalomtól vagy csak nem memorizáltad eléggé:D

Tehát semmit nem engedek,semmit nem csinálok idegennek,mert érzelmek nélkül az csak "ujjazás" meg "nyalás" nem szeretkezés.

2018. jún. 28. 08:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3.válaszoló!

Tökéletesen írtad le.

Az én véleményem is hasonlók.

Szinte a fejembe láttál.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nagyon úgy veszem észre, hogy egyre több leszbikus csak szexet akar.

Kevés az aki kapcsolatot is.

Egyre több az a lány aki simán lefeküdne egy ismeretlen lánnyal.

Nem érdekli ki az, hogy hívják, mit csinál, mit szeret...

Érzelem nélkül nekem sem menne.

Aki azt írja, hogy simán, mindent megtenne, kifejthetné, hogy ilyenkor mit érez, mire gondol, nem hiányol semmit?

2018. jún. 29. 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel semmi ilyesmi, a gyomrom előbb forog az ilyenektől. Hálát adok, hogy van egy normális barátnőm, tőle több nem is kéne.

25/N

2018. júl. 4. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem megyek bele egyéjszakásba! Teljesen vadidegen, nem ismerem, és tényleg bármit el lehet kapni. na meg hogy nyaljak neki, mikor azt se tudom, hogy nincs e valami baja? De ő se nyaljon nekem! aztán meg hol? Idegent nem engedek be a lakásomba! És én se megyek idegen helyre, ahol ketten vagyunk.(meg még ki tudja hogy hányan?) Na ne!
2020. máj. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!