Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez csak szerintem röhejes,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem röhejes, hogy ennyire nem jött össze (petting), vagy ez valami világi jel (hogy szépítsem)?

Figyelt kérdés

Egy oldalon "összefutottunk". Néhány chat üzenet után és kereken megírtam neki, hogy arra keresek valakit, hogy élvezetet okozhassak, cserébe pedig nem kérek viszonzást. Tetszett neki, bele is ment. Facen jelöltük egymást, folytattuk tovább. Itt jön az, hogy a világ nem akarta, hogy összehozzuk.

Neki ma lett volna jó, nekem viszont nem. Holnap dolgozik estig, én viszont délután végzek a saját gyakorlati helyemen. Pénteken szintén nem mert akkor csomagol (több hetes nyaralás), én pedig szülinapozok egy barátnőmmel, és mivel a sajátomról van szó, nem tudom és nem is akarom lemondani. Utána pedig szintén nem jó mert egész nyáron máshol lesz. Aztán jött az ötlet, hogy korán találkozzunk. Itt az a probléma, hogy nekem itthon reggel kötelezettségem van (apámat kelteni, mindkét fülével gondok vannak és nem hall túl jól). Persze megoldaná magának, de nem tervezem bejelenteni, hogy "Szia apa, pettingelni készülök egy lánnyal. Keltenéd magad?". Nem a petting részével lenne gondja, nekem égne az arcom.

Mondjuk annyira nem hasadt meg a szívem. Egyszeri alkalmi lett volna, már csak azért is mert a nő nem valami eszes ahogy leszűrtem, csak értitek, akkor is röhej, hogy ennyire nem lehetett sehogy összehozni.

Veletek is történ hasonló aminél csak néztetek, mennyire nem lehet igaz, közben mégis?

2018. jún. 27. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Semmi különös, a szexuális céllal összejött netes ismeretségek legalább 90%-a ilyen. Baromi izgalmas amíg csetelni kell, de amikor személyes találkozóra kerül a sor akkor hirtelen nagyon sok dolga lesz a partnernek.

Volt alkalom amikor én pontosan ugyan ezt ajánlottam fel, amit te is. Tényleg, semmi viszonzás, csak én adhassak. Mire személyes találkozóra került volna a sor mindenki eltűnt.

2018. jún. 27. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
😂 komoly kapcsolati céllal, de elég hasonló volt...
2018. jún. 27. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
teljesen ugyan ez volt a sztori nálam is....
2018. júl. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!