Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok/biszexuálisok! Csak nekem nem sikerül sosem alkalmit összehoznom, vagy nektek sem?
Ezen, de más oldalakon is úgy szokott lenni, hogyha esetleg mindketten benne lennénk, meg tudunk egyezni meg minden, akkor vagy a távolság a probléma, merthogy nem Budapesti, vagy egyszerűen csak eltűnik.
Sokan írták mennyire jó nekem amiért Bp-i vagyok, több lehetőségem van mint nekik, ehhez képest nagy nudli.
Másnak is van ilyen problémája? Csak mert már tényleg kezd idegesíteni. :'D
Én nem vagyok budapesti, de ha össze is akadnék valakivel, aki szimpatikus, az bizzztoss, hogy budapesti!
Ilyn a formánk! :D
N
Győr és környéki lánnyal még nem volt szerencsém beszélni, volt már szimpatikus lány, de nagy részük budapesti.
Sors fintora, aki közel lenne nem talál ránk.
nekem sem sikerült még eddig, ezzel nem vagy egyedül
19/L
Nekem sikerült már 2-szer is összehozni. Egyszer egy győri lánnyal, egyszer meg egy pécsivel..és kaposvári vagyok. Szóval nem lehetetlen csajok.. :D
20/L
Sziasztok..
Nehéz találni bisexként alkalmi kapcsolatot. Mert sokaknak az alkalmi kapcsolat azt jelenti hogy egy éjszaka és viszlát. Neü.pedig azt, hogy elmentek együtt kirándulni, vagy csak filmeztek, vacsiztok vhol, mozi stb...félnek az alkalmi szótol.!
Én személy szerint ezt tapasztalom. (33éves bisex ). Illetve nem hajlandók beszélgetbi, levelezgetni, és személyesen találkozni. És egy ilyen alkalmi kapcsolatból simán kialakulhatna akár egy komolyabb kapcsolat is.
Ui: a lehetőség adott bérkinek, nyugodtan irhattok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!