Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Régi szerelem vissza jöhet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi szerelem vissza jöhet? Más is volt így?

Figyelt kérdés

4éve vagyok párkapcsolatban.Ez előtt pedig 3 évig reménytelenül szerelmes voltam egy lányba.

Néha az az érzésem, hogy a kapcsolatom csak azért alakult ki, hogy felejtsem azt a lányt. Mástól megkaptam azt amit tőle vártam 3 évig.

Mai napig sokat gondolok rá, szinte már minden nap, hiányzik stb.

Más is volt így? Csak én vagyok ilyen hülye? Újból vagy mindig is őt szerettem? Teljesen össze vagyok zavarodva.

2018. jún. 27. 00:48
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Én a tanárnőmbe voltam szerelmes évekig, és nagyon szenvedtem miatta.

Aztán megismertem egy pasit, akivel 2 évig együtt voltunk. Azért szakítottunk mert rájöttem hogy csak azért jöttem össze vele hogy elfelejtsem a tanárnőt, persze ez nem sikerült, mert a mai napig megdobban érte a szivem....

Szerintem ha igazán szerelmes vagy akkor már nem kéne eszedbe jusson az előző nagy szerelmed, szóval lehet róla szó hogy azért jöttél össze mással mert elakartad felejteni.

Viszont nem akarom beléd beszélni a butaságot, mert te más helyzetben lehetsz mint én. Az én történetem csak hasonlít erre...

2018. jún. 27. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
6%
Milyen leszbikus az aki pasival jön össze,hogy elfelejtsen egy nőt?? Ebben a kategóriában már mindenki biszex??
2018. jún. 27. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Bocsánat kedves második válaszoló hogy biszexként mertem válaszolni egy olyan kérdésre ami engem is érintett valamikor!
2018. jún. 27. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszoló!

Köszönöm, hogy megosztottad a Te által megélt verziódat.

Kedves Második válaszoló!

Teljesen mindegy, hogy hetero, leszbikus, biszex az illető, a lényegen nem változtat.

2018. jún. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!