Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, szerintetek létezik spriccelős orgazmus?
Szia!
Leszbikus vagyok (Aztán most ezt, vagy elhiszi valaki, vagy nem. Én tudom, hogy igen és innentől kezdve nem rajtam múlik a hitelességem), és a volt párom így élvezett el, akárhányszor ujjaztam.
Az elején ő azt hitte, hogy pisiről van szó, hiába mondtam neki, hogy ez nem az, de 2-3 alkalom után belátta, hogy nekem van igazam. Elment állandóan mosdóba előtte, meg nem is ivott közvetlenül szex előtt semmit, mégis mindig így jutott el a "csúcsig" hüvelyi izgatás esetében.
Elérni úgy tudtam nála, hogy a hüvelyében egy érdesebb "szivacsosabb" részt kellett megtalálnom és hívogató mozdulatokkal ingerelnem. Ezt ki kell tapasztalni, hogy kinél milyen erősen kell ingerelni az adott pontot ilyesfajta orgazmus eléréséhez. Exem esetében erősebben kellett, de az eredménye sem maradt el.
És hogy mi az a váladék ami kijön? Nos, itt van 2 cikk részlet amit találtam az interneten:
"Mégis, mi ez?
A női ejakuláció során, az orgazmussal egy időben folyadék távozik a húgycsőből, a G-pont vagy a csikló erőteljes ingerlésének köszönhetően. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nők egyszerűen bepisilnek az élvezettől, pedig nem erről van szó: legelőször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít.
Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsövön keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekből, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek."
És a másik:
"A G-pont stimulációjának hatására ugyanis sokszor erős vizelési inger is tapasztalható, bár ezt további izgatás esetén heves gyönyör váltja fel. Josephine Lowndes Sevely egy tudományos kutatás során fényt derített arra, hogy a húgycső mentén számos apró, fátyolszövetből álló csomó található. Lowndes szerint ezek a kis csomók mirigyek, melyek számos nő esetében a szexuális orgazmus hatására olyan nedvet ürítenek magukból, mely sem a hüvelyváladékhoz, sem a vizelethez nem hasonlítható. A magömléshez természetesen semmi köze, hiszen ez a folyadék nem tartalmaz semmilyen ivarsejtet."
Remélem tudtam segíteni!
19/L/L
#11-es vagyok
Nyugi én sem értem #12-es... normálisan megfogalmaztam amit leírtam, de úgy látszik mindenbe bele kell kötni. Csak azért, mert valakinek nem volt még, miért kell lehurrogni a másikat vagy férfinak és heterő nőnek titulálni?
A kérdés kiírója pedig, már eleve úgy tette fel a kérdését, mintha valami ellenszenvet akarna kelteni a heteró nők irányába is. Pasik irányában még meg is kell értenem sajnos az ellenszenvet, mert tudnak alakítani elég "szépen", de hogy még a saját nő társainkkal szemben is...
Ez az egész megint csak arra lesz jó, hogy összevesszen mindenki mindenkivel, meg le legyen pontozva még az is aki csak olvassa (tudom, hogy ilyet nem lehet, de érti mindenki gondolom, hogy mire célzok).
Csak tudnám mire jó ez az állandó veszekedés meg utálat...
Mindenki nyugodjon le a p..... :D
Azóta be se léptem, szóval senkit nem pontoztam le, és nem is volt szándékom leszólni a nőtársaimat csak én is azon a véleményen vagyok hogy nem létezik ilyesmi...:)
1. Mi az hogy csitri? Hány éves korig számít valaki csitrinek? Senki se tehet a koráról. Az öregasszonyok se.
2. Nekem nem menne hogy leküzdjem a pisilési ingert. Ha a párom nagyon belelendül az ujjazásba, az jó érzés de le kell állítanom mert szétreped a hólyagom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!