Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egyetértetek azzal, hogy csak egyféle orgazmus létezik, méghozzá amit csiklóval lehet elérni?
Nem.
Nekem rendszeresen van hüvelyi orgazmusom.
Az meg, hogy a csikló és a G pont milyen módon kapcsolódik össze, még az orvosoknak is rejtély, így bizonyítható, pontos eredményig tartom magam ahhoz, hogy 2 féle orgazmus van(érzetre is más egyébként)
Nekem brutál más a kettő, érzésre és intenzitásra is.
Innentől fogva számomra nulla gyakorlati értelme van annak, hogy egyesek szerint alapvetően egyféle női orgazmus létezik.
Az mondjuk érdekelne, hogy aki szerint minden orgazmus közvetlen vagy közvetett csikló orgazmus, az mivel magyarázza, hogy van olyan nő, aki pusztán a mellbimbói stimulálásától elélvez.
Nem, GYÁRILAG 3-féle nő van, mármint 3-féle orgazmus. anális, hüvelyi, csiklós.
Az teljesen biztos, hogy nem mindenki gyárilag csiklós, mert én nem!:)
Ha sokat szexel az ember, megtanulhatja a szervezete a másik 2 orgazmust is, de valóban úgy van, ahogy gondolod, hogy továbbterjed az ingerület az alapértelmezett szervéről.
Én még sosem tapasztaltam csiklóorgazmust pl.
Én azt gondolom, hogy a nő legnagyobb erogén zónája az agy. Legalább annyira múlik ezen, mint a konkrét fizikai izgatáson.
Én inkább talán azzal értek egyet, hogy a csiklóorgazmust a legkönnyebb elérni. De azért van még pár mód. ;)
Erről láttam egy karikatúrát!
A nő/férfi erogén zónái:
A nő erogén zónája, ahogy az előttem szóló írta, az agya.
A lelke. A nő akkor tudja átadni magát, ha nincs gondja, nem ideges, érzi a szeretetet, a tiszteletet!
Ezért nagyon jó egy közösen elfogyasztott pohár bor /ital/ hogy a lelke megnyugodhasson mielátt a teste tűzbe jönne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!