Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaorgazmus – létezik ilyen!?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa élményben volt részem. Délután tiniskedtünk kicsit a barátnőmmel, én megujjaztam őt, ő pedig kiverte nekem. Többször csináltunk már ilyet, most viszont olyat tapasztaltam, amit eddigi életem során sosem. Amikor eljött az ideje elmentem, de semmi sem jött ki, majd egy 3-4 perc múlva újra felállt, és állt is vagy 30 percig. Közben a barátnőm folyamatosan kényeztetett a kezével, és vagy 8-10-szer olyan érzésem volt, mintha elmentem volna, szinte folyamatosan, de továbbra sem jött ki semmi. Életem egy legjobb szexuális élménye volt, nem tagadom, és iszonyatosan örülök, hogy ezt PONT ezzel a lánnyal élhettem meg, akit egyébként nagyon szeretek, de nem értem a dolgot, hátha ti tudtok segíteni. Trollok kíméljetek (vagy legalább legyetek viccesek).2017. ápr. 12. 17:14
1/3 anonim válasza:
Létezik, és csak egyre jobb lesz. :-)
2/3 anonim válasza:
Ez a szuperképességed.. ezt csak te tudod
Marvel szerződtet
3/3 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet a páromnak. Csinálom neki kézzel vagy szájjal, és pont amikor látom hogy elmenne, az arca megváltozik, görcs a testében, akkor abbahagyom. A jó érzés már szétáradt benne, de nem ment el konkrétan. Ezt egy 4-5-6x megismétlem, és hát volt hogy szegény fiú csak lezsibbadt, nem tudott megmozdulni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!