Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, szerintetek létezik spriccelős orgazmus?
Én csak a magam nevében és az exeim nevében tudok beszélni.
Egyikünknek se volt még olyanja.
Igen, létezik. Ha nagyon pisilni kell előtte akkor feszít a hólyag. Orgazmusnál pár pillanatra a záróizom elernyed és a pisi kisriccel kicsit.
De ez nem hüvelyváladék. Az nem tud hol felgyülni hogy kispicceljen.
Számomra hihetetlen, hogy milyen válaszok érkeznek egy ilyen kérdésre. Mintha a jetiről beszélnénk. Hogyne lenne már? Csak azért, mert valakinek nem sikerült, nem kell azt hinni, hogy nem létezik.
De ami még hihetetlenebb, hogy akik látják videóban, vagy épp mondják nekik, hogy sikerült, arra rávágják, hogy "pisi", anélkül, hogy fogalmuk sem lehet a dologról... bárkinek elküldeném szívesen privátban a videót, amiről párommal "tanultunk", és szerintem legtöbben elérnék... nekünk emlékeim szerint elsőre sikerült. Talán alkat kérdése is, nem tudom, mindenkinek összejöhet-e, és ha nem, akkor kb. hány %-nak.
Saját tapasztalat alapján tehát a spriccelős orgazmus:
- Határozottan létezik!
- Nem pisi.
- Az orgazmus messze legerősebb fajtája, sokkal nagyobb az élvezet, mint a "sima" hüvelyi orgazmus.
8-as:
A hüvelyi orgazmusnál a csikló orgazmus is erősebb. Nekem legalábbis. A hüvelyi olyan mintha bepisilnék, a csiklói meg olyan mint egy vulkán, kitör az egész testemben ;)
Egyébként akik azt írják létezik, azok heterók vagy leszbikusok? Pasik vagy nők? Ez elég sokat számít a kérdésem szempontjából.
Na, lemaradt a vége...
Szóval a kérdés:
A pasik mégis honnan tudják hogy létezik-e? Hogy nem csak pisilt a nőjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!