Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Gyakran várat a válaszadással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran várat a válaszadással = nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Úgy tűnt, hogy alakul valami közöttünk. Mostanában viszont ha válaszolok neki, van, hogy órákkal később nézi meg vagy másnap. Aktív messengeren is, mert ha személyesen találkozunk, gyakran látom, hogy másoknak ír.

Személyesen ugyanúgy kommunikálunk, néha félreérthető helyzetekbe keveredünk, zavarba jövünk a másik jelenlététől, stb. Viszont így nem tudom, van-e értelme lépni, mert ha napokig nem találkozunk, van, hogy semmilyen módon nem beszélünk, halogatja a választ.

2018. jún. 15. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Aki engem érdekel azonnal, vagy legalábbis amint lehetőségem nyílik, válaszolok neki. És ugyebár társaságban nem nyomkodjuk a telefont, pláne annak társaságában nem, aki tetszik. Szerintem ne feccölj bele túl sok energiát te sem.

N

2018. jún. 15. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Velem van olyan, hogy elfelejtek válaszolni, vagy tudom, hogy bármit írt most nem tudom megnézni, mert éppen mást csinálok, de amint tudok, vàlaszolok. Mondjuk amúgy velem is ez van, és személyesen tök más az egész, figyelünk egymásra stb. Ha meg esetleg nyomkodnom "kell" a telefonom valamiért (neadjisten anyám megtalál és nem tud telefonálni), mindig bocsánatot kérek, lehet hogy nincs is miért, de kínosan érzem magam, ha éppen valakivel vagyok és telefonozok.
2018. jún. 15. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem is zavar, persze nem mindnekinél, inkább csak egy embernél zavar.

Pl.: van egy lány, akit itt ismertem meg, jóban vagyunk (barátok vagyunk). De nem szeretem azt, ha pl én írok neki és órákig nem válaszol, pedig tudom, hogy látja a telefonján, valamint szoktam látni, hogy itt válaszolgat kérdésekre ( xD ez vicces, nem őt szoktam figyelgetni mit ír, csak mivel elolvasom a válaszokat ezért a %-ból rájövök meg a válaszból, hogy ő írt xD) és az amúgy zavar, hogy itt fenn lóg nekem meg képtelen válaszolni... :D

Persze én kb azonnal válaszolni szoktam neki :D de hát ez van :D de gondolom, ha meg én csinálnám vele fordítva ezt, akkor meg én lennék a szemét XD

2018. jún. 15. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg tőle. Azzal nem vagy sajnos előrébb, ha azt mondom, hogy én ezt akkor csinálom, mikor nem akarok valakivel beszélgetni.
2018. jún. 15. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!