Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, ha már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha már nem jöhet szóba a szex, akkor már nem is érdeklem?

Figyelt kérdés

Szóval eddig nem sok pasival voltam. És amint már kevesebb esély/lehetőség volt/van a szexre már kb le se szarnak. (Pl. Elköltöztem a környékről, stb).

És nem adtam magam könnyen, nem feküdtem egyből alájuk stb.

Egy okos, normális, kedves lánynak tartom magam. Szóval még az se h ilyen hülye pláza cica lennék.

És amíg szóbajöhetett, addig tudtak írni, érdeklődni utánam. Azután én meg hiába írtam kb nem is érdekelték. Így abba is maradtak a beszélgetések.

2018. máj. 17. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert csak a lyukra mennek. Én leszbikusként próbáltam barátkozni férfiakkal, hogy ne mondják azt minden leszbikusról hogy férfigyűlölő. De sajnos tényleg csak lyukra mennek. Úgyhogy már az se érdekel ha férfigyűlölőnek titulálnak, kiérdemelték a pasik...
2018. máj. 17. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Csak a lyuk ^^
2018. máj. 17. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Ebből a szempontból mindegy, hogy kapcsolat, vagy szex miatt érdekelted őket.

Bezárult a lehetőség a tovább lépésre veled és ők ezt elfogadták.

Most más lányoknak írnak annyit. Neked meg új pasik udvarolnak.

2018. máj. 17. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Te tartanál olyan tyúkot ami nem tojik neked tojást?
2018. máj. 17. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Tyúkokhoz hasonlítja a nőket...Észlény...
2018. máj. 17. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet csak én vagyok a naív, de ha előtte is jól elbeszélgettünk, akkor miért ne lehetne ezután is. De lehet tényleg én gondolom rosszul...
2018. máj. 17. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem szerintem nem gondolod rosszul. Mai vilâg idáig fajult èrzelem nulla csak gèpies viselkedès ès pár hèt-hònap után kièg a kapcsolat ès csodálkoznak. Tisztelet a kivètelnek. Persze nem azt mondom, legyünk prűdek. De kifordul a világ az biztos.
2018. máj. 17. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
En sem beszelgetek olyanokkal, akikkel eselyem nem lenne szexelni.. az is lehet kapcsolatot akartak, erre nem gondoltal? Vannak olyan csaj ismeroseim, akikkel birjuk egymast, szoba sem jott a szex soha.. de veluk max. havi egyszer beszelek.. igaz akkor jokat.. ennek ellenere szerintem nincs ferfi es no kozott baratsag.
2018. máj. 17. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert időpocsékolás

Ha a ferfi beszél a szájával, az azért van mert közvetve vagy közvetlenül puncit remél

2018. máj. 17. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Rossz emberekkel találkoztatok, ha jól kijövök valakivel akkor függetlenül attól, hogy lesz e szex vagy nem még beszélgetek vele.

Bár az is igaz, hogy ha elköltözik akkor idővel egyre kevesebb közös téma akad és lassabb döcögősebb lesz a beszélgetés majd el is hal...

27F

2018. máj. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!