Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most érdeklem vagy csak arra kellenék neki?
Hát már van szó róla, hogy találkozunk..
Igen mi beszélgetünk jól mondod, de más véleményére is kíváncsi vagyok, hogy ők hogyan látják ezt..
Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne válaszolj..
Hány évesek vagytok? Általában már a felnőtt nők sem szoktak hónapokat várni az első szexel. Ha már pl az elejétől arról szövegelt, akkor igen, valószínű, hogy csak azt akarja.
De ha pl ismered már jó ideje, és tök jól elbeszélgettetek és addig nem volt téma, és csak mostanában jött elő ez a szokása, akkor még gondolhatja veled komolyan.
Szerintem csak kíváncsi a szexualitásodra, hogy mennyire vagy fanyar, prűd, avagy esetleg szereted e a perverzebb dolgokat.
Találkozz vele, ha nem akar megdugni az első randin, se a másodikon, ha persze te akarnál folytatást, akkor adj neki esélyt.
Átlagban már 3 randitól itt a gyk-n a nők többsége azt hajtogatja, hogy leszokott feküdni a pasival, hogy tesztelje összeillenek e az ágyban, avagy sem.
Ha nekem ez a helyzet volna , nem térnek ra a szexre mert meg nem is találkoztunk, mivel te nagyon fiatal vagy és ő idősebb férfi, gondolja hogy csak kalandot keresel azaz szex. Bár nem tudom higy ki hány éves...
Szerintem csak azt akar...
Ha nekem ez állna font én azt mondanám elsőnek hogy , együttélés vagy komoly kapcsolat lehetne e köztünk, ha együt élünk, lakunk , járunk akkor hoznam szoba a szex szócskát.
Ő milyen kapcsolatot keres, kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!