Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Érdeklem még egyáltalán? 18/l
Figyelt kérdés
Egy hónapja beszélgetek egy sráccal, akit kb 2 hónapja dobott ki az exe(4 hónapig voltak együtt), azt mondta addig nem találkozik velem míg el nem felejti teljesen, hogy velem szemben is korrekt legyen. Tehát randizást illetően nem fogom még látni egy idegig. Meddig kéne még várnom? Ugymond türelmes ember vagyok, de vágyom már a közelségére stb. Rendes válaszokat megköszönöm, privát is jöhet.2017. jan. 3. 17:38
1/8 anonim válasza:
hát inkább hagy csendesedjen le benne.... nem voltál még így sosem? vagy egyből szálltál a másik ágra? sosem szűl jól...
2/8 anonim válasza:
Sztem ez kifogás. Nem erdekled.
Ha érdekelnéd, kapna az alkalmon hogy elfeledtesd vele az exét
3/8 A kérdező kommentje:
#1 nem voltam még ilyen helyzetben
#2 még az elején mondta hogy nem találkozik addig velem, nem érdekelném ? lehet jó felejtő lennék,de senkinek sem ez a vágya/álma. szóval nem akarok az lenni
2017. jan. 3. 18:36
4/8 anonim válasza:
Kerdezo: en siman talalkoztam volna veled a helyeben egyszer-ketszer, talan szexeltunk is volna.
Nekem ugy hangzik mintha csak tartalek lennel nala.
6/8 A kérdező kommentje:
Érdeklem :)
2017. jan. 23. 20:40
8/8 A kérdező kommentje:
átvert mint a fene! nem lett belőle semmi, sajnos idáig húzódott. képtelen volt találkozni velem.
2017. jún. 11. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!