Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányok hogyan különböztetik meg azt hogy egy lány tetszik-e nekik vagy irigyek-e rá?
1.)Bennem ilyenek nincsenek.
2.)Nem vagyunk hülyék,a két érzés nem egy!!!!
Bennem sincs ilyen érzés.
Gondolom hetero vagy, szóval ha tetszik neked egy pasi az tudod milyen érzés. Ha nekünk is tetszik egy lány akkor ugyanazt a tetszést érezzük, mint te a pasi iránt.
Nyilván az irigységet és a tetszést megtudod különböztetni. Szóval tudod milyen irigynek lenni és milyen az ha tetszik valaki. Tehát mi is így érzünk mint te, ha irigyek vagyunk.
Amúgy meg nyilván aki tetszik nekünk arra nem vagyunk irigyek :D
Senkire nem irigykedek... elfogadom magam olyannak, ahogy vagyok.
Magamnak akarok megfelelni, nem másoknak.
Szerintem nem alaptalan a kérdés. Ami tetszik nekünk, azt magunknak akarjuk: tehát vagy úgy, hogy magunkat olyanná akarjuk tenni, vagy hogy a szeretetünkkel akarjuk magunkba olvasztani, mint másik embert.
Szerintem ez elég nehéz dolog, én sem tudom sosem, vajon mi is a helyzet. Alapvetően elfogadom magam de szerintem kevés olyan ember van (vagy nem létezik) aki ha őszintén, csendben magába kukkant akkor nem fedezi fel magában az apró kis negatív érzést, amikor valaki gyönyörűt meglát, vagy épp azt dolgozza amit majd mi akarunk, vagy olyan dolgokat mond amiket nagyobbra tartunk.
Én úgy vettem észre hogy nem nagyon lehet elválasztani a kettőt, én is féltékeny vagyok néha a szerelmemre, mert annyira csodálom... nem véletlen hogy a szerelmesek elkezdenek hasonlítani egymásra.
Szerintem ezzel együtt kell élni, tudni róla és odafigyelni, mert azért nem mindegy a dolgok aránya és célja.
Ha hosszabb beszélgetés után már csak a vágy marad és a jó érzés, akkor én úgy gondolom hogy nem főleg irigység.
"főleg neked 5-ös, hogy értetted is a kérdésem lényegét!"
Mégis lepontozták valamiért... :/
Nem én voltam, hidd el!
Kérlek, ne vádaskodj!
Én csak megfigyeltem, hogy mindenkinek 100% volt és csak az övé 55, amikor szintén hasznos kommentet írt.
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!