Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus, biszex nők milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, biszex nők milyen jelei vannak ha tetszik egy nő?

Figyelt kérdés
Miből tudhatom hogy bejövök egy nőnek? Én biszex vagyok és nehezen ismerkedek.
2018. máj. 9. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

-Meghív randizni.

-Megcsókol.

-Megkér,hogy költözz hozzá.

Az ilyen egyszer rád néz,aztán jobbra,aztán megint rád,meg csavargatja a haját meg hasonlók felesleges felhozni,mert mindenkinek szubjektívek a gesztusai,mindenki máshogy fejezi ki.

2018. máj. 9. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb ugyanaz mint a pasiknál. Ha gyakran néz téged, rajtad felejti a szemét, esetleg stíröli a testedet. Keresi a szemkontaktust és próbál kapcsolatba kerülni veled, beszélgetést kezdeményez és próbál megismerni. Persze nem mindenkinél van így..
2018. máj. 9. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A nők többsége nem kigúvadó szemmel bámul meg ne stíröl,hanem úgy hogy észre sem veszed hogy néz. De az is lehet hogy egy heteró nőnek pl.tetszik a blúzod és azon felejti a szemét,te meg azt hiszed hogy téged néz.
2018. máj. 9. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

En bokolni szoktam annak,aki tetszik, es ezt nem lehet felreerteni...

( pl. nem azt mondom hogy de jo ez a bluz!, hanem azt,hogy fuuuu, ez a ruha! Nem semmi....-naszoval lehet erezni a kulonbseget....)

2018. máj. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!